Επεισόδια στη Βέροια για το hotspot: Πολίτες όρμησαν εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισόδια στη Βέροια για το hotspot: Πολίτες όρμησαν εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση σημειώθηκε στη Βέροια κατά την άφιξη των προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου», καθώς πολίτες όρμησαν εναντίον του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ουρσουζίδη.

Ο βουλευτής βρισκόταν στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι της Αγ. Βαρβάρας, όμως μόλις το λεωφορείο με τους πρώτους πρόσφυγες πέρασε τις πύλες του στρατοπέδου, κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.

Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει αλλά κάποιοι του επιτέθηκαν. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος βρήκε καταφύγιο πίσω στην κλούβα, στην οποία κάποιος πέταξε μια γουρουνοκεφαλή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του veriotis.gr, ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα είναι μόνο Σύριοι. «Θα έρθουν 200 σήμερα και άλλοι 200 μετά...Μίλησα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα μείνουν έως ότου τακτοποιηθεί το πρόβλημά τους, καθώς κανένας από τους πρόσφυγες δεν θέλει να μείνει εδώ. Όλοι έχουν συγγενείς στο εξωτερικό».

Δημοφιλή