ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/03/2016 08:57 EEST | Updated 29/03/2016 11:07 EEST

Μήνυση σε βάρος της Γεροβασίλη κατέθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

eurokinissi

Μήνυση σε βάρος της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη. «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».

Ο κ.Κουμουτσάκος είχε προαναγγείλει την κατάθεση της μήνυσης αλλά και σχετικής αγωγής από το περασμένο Σάββατο.

Η κόντρα των δύο «άνοιξε» με τις δηλώσεις της κ.Γεροβασίλη η οποία απαιτούσε εξηγήσεις από τον ίδιο και τη ΝΔ «για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού» σημειώνοντας πως «έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά».

Η αντίδραση του κ.Κουμουτσάκου ήταν άμεση και προειδοποίησε για την προσφυγική του σε ένδικα μέσα.