ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/03/2016 22:28 EEST | Updated 29/03/2016 22:29 EEST

Ένταση στη Βουλή. Βενιζέλος: «Είσαι αλήτης και αλητάμπουρας», Καμμένος: «Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε»

sooc

Ο κακός χαμός επικράτησε κατά την αποψινή συζήτηση στη Βουλή μεταξύ του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και τον προέδρου των ΑΝ.ΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Ένα σχόλιο του κ. Καμμένου για τον κ. Βενιζέλο αναφορικά με την μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον Ισκαντάρ Σαφά και τους υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου είναι μέτοχοι στη MIG του κ. Βγενόπουλου προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Βενιζέλου. Ο τελευταίος φώναξε εκνευρισμένος στον κ. Καμμένο:

«Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας», με τον κ. Καμμένο να απαντά πως «θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» του είπε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι είπε πολλές ανακρίβειες «σκόπιμα και συνειδητά» και χαρακτήρισε ως «έωλη» τη μομφή του κ. Καμμένου ότι ευθύνεται για το καθεστώς ποινικής ευθύνης των υπουργών.

Το επεισόδιο όμως δεν έληξε εκεί, καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν και στη συνέχεια, με τον κ. Καμμένο να ρωτά εκ νέου τον κ. Βενιζέλο εάν συγγενικά του πρόσωπα συμμετέχουν με μετοχές στη MIG.