Ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του τζιπ δείχνει η εξέταση DNA

Ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του τζιπ δείχνει η εξέταση DNA
Sooc

Στα χέρια της Τροχαίας βρίσκονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις DNA για το δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τους τραυματισμούς της 30χρονης Μίνας Αρνατούτη και της 21χρονης Φρόσω Κυριακού στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Πληροφορίες της Huff Post Greece αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA έδειξαν ότι οδηγός του τζιπ μάρκας Mercedes ήταν ο Παντελής Παντελίδης, συνοδηγός η Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα καθόταν η Μίνα Αρναούτη.

Έτσι, λύνεται το μυστήριο για το ποιος καθόταν που και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες της Τροχαίας των προηγούμενων ημερών. Διευκρινίζεται ότι ο οδηγός και η συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ η Μίνα Αρναούτη φορούσε.

Όσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Συγκεκριμένα η ποσότητα που ανιχνεύτηκε υπερβαίνει το 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο, ενώ το όριο είναι τα 0,5 γραμμάρια.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οικογένεια του Παντελίδη πιθανότατα, όπως λένε έγκυρες πηγές, θα «προσβάλλει τις τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να γίνουν εκ νέου».

Τι γίνεται με τις αποζημιώσεις

Μπροστά σε ένα δαιδαλώδες σκηνικό που συνθέτουν πραγματογνωμοσύνες, τοξικολογικές εξετάσεις και άλλα προανακριτικά στοιχεία βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη που θα κληθούν να ασχοληθούν με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρίας.

Το τζιπ μάρκας Mercedes, το οποίο ανήκει σε εταιρία του Αντώνη Ρέμου, ήταν ασφαλισμένο σε γνωστή ασφαλιστική εταιρία που θα κληθεί να καταβάλλει αποζημιώσεις και πιθανότητα στη συνέχεια θα στραφεί κατά της οικογένειας του οδηγού που θεωρείται υπαίτιος του δυστυχήματος.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διευκρινίζουν ότι «δικαιούται αποζημίωση η 31χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία φορούσε ζώνη στο πίσω κάθισμα, δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν και υπέστη σοβαρότατη σωματική βλάβη. Δικαιούται χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας, για την αποθεραπεία της, για ψυχική βλάβη και για τα έσοδα που έχασε από την απουσία από την εργασία της. Στη συνέχεια, συνηθίζεται η ασφαλιστική εταιρία να προσφεύγει εναντίον της οικογένειας του οδηγού για να πάρει πίσω τα χρήματα.

Εναπόκειται στην κ. Αρναούτη το κατά πόσο θα στραφεί στη συνέχεια κατά της οικογένειας του οδηγού. Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, σε περίπτωση που αποδειχτεί και τυπικά ότι ήταν συνοδηγός, θα χάσει ένα μέρος της αποζημίωσης διότι στην κατάθεσή της παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε ζώνη. Δεν συγκρίνεται με την υπόθεση Αρναούτη λόγω της πολύ μικρότερης βλάβης που υπέστη. Δικαιούται πάντως κάποια αποζημίωση».

Δημοφιλή