H Charlize Theron βάζει τέλος στις φήμες για τον λόγο του χωρισμού της από τον Sean Penn

H Charlize Theron βάζει τέλος στις φήμες για τον λόγο του χωρισμού της από τον Sean Penn
WSJ Twitter

Το πρώην ζευγάρι του Hollywood, Σαρλίζ Θερόν και Σον Πεν υπέμειναν πολλές εικασίες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που κράτησε ενάμιση χρόνο.

Η Θερόν μιλάει για τις φήμες που ακούστηκαν περισσότερο για τη σχέση τους (και για τον υποτιθέμενο αρραβώνα τους) σε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό WSJ. Αρχικά, η σταρ του «Mad Max» αρνείται τις φήμες ότι ο πρώην φίλος της προσπάθησε να υιοθετήσει τον γιο της, Τζάκσον.

Πηγή: Twitter

«Ήμασταν πολύ, πολύ νέοι στη σχέση», λέει η ηθοποιός. «Οι ιστορίες ότι ο Σον επρόκειρο να υιοθετήσει τον Τζάκσον (τον υιοθετημένο της γιο), και όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια. Δεν είναι κάτι που γίνεται σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί.»

Η Θέρον λέει επίσης ότι ο Πεν ήξερε ότι ήθελε ένα ακόμη παιδί (η ηθοποιός υιοθέτησε ένα κορίτσι με το όνομα Όγκουστ το 2015, αλλά λέει ότι καταλάβαινε ότι «δεν έδεναν μαζί». Οι δυο τους χώρισαν σχεδόν αμέσως μετά από την ημέρα που η Θερόν πήρε την κηδεμονία της κόρης της, αλλά -αντίθετα με τα όσα ειπώθηκαν- ο χωρισμός δεν ήταν τόσο δραματικός όσο φάνηκε. Πολλά Μέσα έκαναν εικασίες ότι η ηθοποιός σταμάτησε ξαφνικά την επικοινωνία με τον Πεν, με το να μην απαντάει στα τηλεφωνήματά του και στα μηνύματά του (ghosting είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για αυτό).

«Δεν χρειάζεται να δραματοποιούμε τα πράγματα,» λέει η Θερόν. «'Οταν φεύγεις από μία σχέση πρέπει να υπάρχει μία γ@μημένη τρελή ιστορία ή κάποιο τρελό δράμα. Και το όλο θέμα με το γ@μημένο ghosting, πραγματικά, ακόμα δεν ξέρω καν τι είναι αυτό.»

Συνεχίζει λέγοντας: «Ήμασταν σε μία σχέση και μετά απλώς δεν λειτουργούσε πια. Και αποφασίσαμε και οι δυο μας να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο.»

Αυτή την εποχή, η ηθοποιός έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με ταινίες, με την ερχόμενη πρεμιέρα του «The Huntsman: Winter’s War», ενώ την ίδια στιγμή έχει 24 ώρες το 24ωρο τον ρόλο της «Μαμάς» για το δυο της παιδιά.

«... Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η επιλογή μου να γίνω μαμά μετά τα 30 μου, μου έχει κάνει πραγματικά καλό,» έχει πει η Θερόν σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό W το 2015. «Μου έχει δώσει προοπτική.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη της στο WSJ, εδώ.