Μητσοτάκης: «Ας σταματήσει ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει εξωτερικούς εχθρούς»

Μητσοτάκης: «Ας σταματήσει ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει εξωτερικούς εχθρούς»
sooc

Tα όσα αναφέρουν οι αποκαλύψεις του Wikileaks σχετικά με το διάλογο του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου, σχολίασε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο αναλυτικά σε ομιλία του στη Λάρισα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «οι όποιες εσωτερικές διαφορές των θεσμών είναι γνωστές σε όλους» και «δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για τη δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης».

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Ας σταματήσει ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει εξωτερικούς εχθρούς» και ταυτόχρονα άφησε αιχμές για τον τρόπο που διέρρευσαν οι συνομιλίες σημειώνοντας:

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πως και γιατί υπεκλάπη αυτή η συνομιλία»

Πώς σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου

Τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη σχολίασαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι έκαναν λόγο για σθεναρή υποστήριξη του ΔΝΤ ενάντια στη χώρα του.

«Ο κ. Μητσοτάκης άργησε μερικές ώρες να αντιδράσει αλλά τελικά κατέληξε να πάρει τη γνωστή και αναμενόμενη θέση: την σθεναρή υποστήριξη του ΔΝΤ ενάντια στη χώρα του.

Επί της ουσίας των σημερινών αποκαλύψεων φυσικά, απόλυτη σιωπή.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις για τις οποίες χαίρεται, προέρχονται από τους ίδιους που έδειχναν σταθερό προβάδισμα της ΝΔ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.

Δημοφιλή