Οι «αδελφές της κοιλάδας» που καλλιεργούν μαριχουάνας για φαρμακευτικούς σκοπούς

Οι «αδελφές της κοιλάδας» που καλλιεργούν μαριχουάνας για φαρμακευτικούς σκοπούς

Το να είσαι καλόγρια δεν είναι κάτι εύκολο. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση, συμπάθεια και υπομονή. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως χρειάζεται και γνώσεις για την καλλιέργεια της κάνναβης. Στοίχημα ότι αυτό δεν το γράφει η Αγία Γραφή.

Φυσικά η κάνναβη δεν είναι κάτι που καλλιεργούν όλες οι μοναχές. Ωστόσο, αυτές οι καλόγριες, (The Sisters of the Valley) "οι αδελφές της κοιλάδας" , όπως είναι γνωστές, δεν είναι συνηθισμένες.

Ζουν στην Καλιφόρνια. Αυτοπροσδιορίζονται μοναχές, ωστόσο, δεν είναι καθολικές ούτε θρησκευόμενες με την παραδοσιακή έννοια. Καλλιεργούν κάνναβη με βάση τους σεληνιακούς κύκλους και κατόπιν την επεξεργάζονται και δημιουργούν με αυτή φάρμακα τα οποία πωλούν διαδικτυακά.

Τα οργανικά προϊόντα των αδελφών περιλαμβάνουν αλοιφές, βάμματα και έλαια που είναι φτιαγμένα για να καταπραΰνουν ενοχλήσεις όπως ημικρανίες και πόνους στον πλάτη.

Κάθε προϊόν περιέχει χαμηλά επίπεδα τετραϋδροκανναβινόλης (THC), της χημικής ένωσης που προκαλεί τα γνωστά αποτελέσματα της χρήσης μαριχουάνας.

Οι μοναχές έχουν άδεια για την καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης, ωστόσο, πλέον απειλούνται από τον δήμο της Καλιφόρνια ο οποίος εξετάζει την απαγόρευση της καλλιέργειας κάτι που θα καταστήσει παράνομη την επιχείρησή τους.

Οι φωτογράφοι Shaughn Crawford και John DuBois πήγαν στην Καλιφόρνια και κατέγραψε την την αδελφή Kate και την αδελφή Darcy εν ώρα εργασίας.

Η HuffPost Greece επικοινώνησε με τους φωτογράφους οι οποίοι και μας παραχώρησαν τις φωτογραφίες τους.

shaughn and john