Αυτό είναι το animation video του «I Can't Give Everything Away» του David Bowie

Αυτό είναι το animation video του «I Can't Give Everything Away» του David Bowie

Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν από το τελευταίο άλμπουμ του David Bowie είναι το "I Can’t Give Everything Away" το οποίο έγινε και το τρίτο single από το δισκογραφικό κύκνειο άσμα του εμβληματικού τραγουδιστή.

Δημιουργός του βιντεοκλίπ είναι ο Jonathan Barnbrook ο οποίος δήλωσε: "Είναι πραγματικά ένα πολύ απλό μικρό βίντεο που ήθελα να είναι απόλυτα θετικό", αναφέρει η Independent.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: "Ξεκινήσαμε με τον ασπρόμαυρο κόσμο του "Blackstar", αλλά στο τελευταίο ρεφρέν πήγαμε σε λαμπερό χρώμα, το είδα ως έναν εορτασμό του David (Bowie), να αναφέρουμε ότι παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, τα δύσκολα πράγματα που συμβαίνουν όπως ο θάνατος του David, οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως θετικοί, κοιτούν μπροστά και μπορούν να πάρουν το καλό από το παρελθόν και να το χρησιμοποιήσουν ως κάτι που θα τους βοηθήσει με το παρόν. Είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξοι και γιορτάζουμε ότι καλό μας συμβαίνει"

Το τελευταίο άλμπουμ του David Bowie, το "Blackstar", έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει αναρριχηθεί στο νούμερο ένα πολλών χωρών, όπως οι Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία και αρκετών ακόμη.