Γίνε κι εσύ σαν τη Φρίντα Κάλο και φόρα ένα αντρικό κοστούμι στην επίσημη οικογενειακή φωτογραφία

Γίνε κι εσύ σαν τη Φρίντα Κάλο και φόρα ένα αντρικό κοστούμι στην επίσημη οικογενειακή φωτογραφία

Όταν σκέφτομαι το στυλ της Φρίντα Κάλο, σκέφτομαι κλαρωτές φούστες, παχιά φρύδια, λουλουδένια στεφάνια στο κεφάλι, θεατρικούς κορσέδες, κοτσίδες που μοιάζουν με γλυπτά έργα τέχνης και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωστόσο, μια φωτογραφία της οικογένειας Κάλο που τραβήχτηκε από τον πατέρα της, Γκιγιέρμο Κάλο, το 1924, αποκαλύπτει πώς ήταν η Φρίντα πριν ανακαλύψει το στυλ με το οποίο την μάθαμε όλοι και που έγινε το σήμα κατατεθέν της.

Και παρότι το στυλ της ως 17χρονη έφηβη είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που υιοθέτησε στην πορεία, παραμένει εξίσου εντυπωσιακό, έντονο και επιβλητικό.

Frida Kahlo sporting menswear in her family photo is everything

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SYLVA (@sylvalou) στις

Ναι, καλά βλέπετε, αυτή είναι η νεαρή Φρίντα που φορά ένα κοστούμι τριών κομματιών στην οικογενειακή φωτογραφία και που κοιτάζει το φωτογραφικό φακό με το πιο άνετο και κουλ ύφος. Έχετε δει ποτέ άλλο έφηβο με τόση αυτοπεποίθηση; Σχεδόν μπορούμε να φανταστούμε την μαμά Κάλο να λέει στην κόρη της «Έλα βρε Φρίντα, σήμερα είναι η μέρα για την οικογενειακή φωτογραφία, ντύσου όπως πρέπει για μια φορά», και η Φρίντα απλά να της ρίχνει το από πάνω ύφος.

Πολύ πριν ο «Νευρικός Εραστής» του Γούντι Άλεν κάνει μόδα το ανδρόγυνο ντύσιμο, η Κάλο είχε ήδη εξερευνήσει το πώς τα ρούχα μπορούν να μεταμορφώσουν έναν άνθρωπο σε ένα ζωντανό έργο τέχνης. Αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία αποδεικνύει πως παρότι το στυλ της Κάλο εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής της, η δημιουργική και επαναστατική σπίθα που τα ξεκίνησε όλα ήταν μέσα της από την αρχή.

Δείτε περισσότερες υπέροχες φωτογραφίες της Φρίντα Κάλο παρακάτω.

Frida Kahlo

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στην Huffington Post US.

Δημοφιλή