«Dinah»: Τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ομοφυλόφιλων γυναικών του πλανήτη

«Dinah»: Τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο πάρτι λεσβιών του πλανήτη
Instagram

Τις εμπειρίες της στα πάρτι «Dinah» στην έρημο της Καλιφόρνια περιέγραψε στην εφημερίδα Guardian μια ομοφυλόφιλη γυναίκα ονόματι Arwa Mahdawi.

Το «Dinah» είναι μια μουσική εκδήλωση, αποκλειστικά για λεσβίες, που λαμβάνει χώρα κάθε τέλος Μαρτίου στα Παλμ Σπρινγκς. Στην ουσία πρόκειται για «πέντε ημέρες ακολασίας», σύμφωνα με τη Mahdawi, με πολύ ποτό, μουσική, χορό και ερωτικές συνευρέσεις.

«Για λίγες ημέρες ο κόσμος αντιστρέφεται, η μειοψηφία γίνεται ξαφνικά πλειοψηφία. Όπου και αν κοιτάξεις, οι λεσβίες χαμογελούν, πίνουν, χορεύουν, φιλιούνται», εξηγεί η νεαρή, προσθέτοντας ότι ναι μεν υπάρχουν ορισμένοι άνδρες στον χώρο, όμως αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι είτε εργάζονται στα διάφορα ξενοδοχεία που λαμβάνουν χώρα τα πάρτι, είτε είναι φίλοι λεσβιών που επισκέφτηκαν το μέρος από περιέργεια.

Τα πάρτι Dinah πήραν το όνομά τους από το φεστιβάλ γκολφ «Dinah Shore» που ξεκίνησε το 1972. Παρόλο που αυτό δεν απευθυνόταν αποκλειστικά στις ομοφυλόφιλες γυναίκες, φαίνεται πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο κοινό τους. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πάρτι Dinah. Φέτος, έλαβε χώρα το 26ο πάρτι.

Όπως εξηγεί η Mahdawi, κανείς πλέον δεν έρχεται για το γκολφ ή τα θεάματα, αλλά για τις γνωριμίες και το σεξ. Οι γυναίκες που φλερτάρουν στις πισίνες ή βγάζουν το πάνω μέρος των μαγιό τους για να προκαλέσουν αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο. Το ίδιο και οι γυναίκες που προσκαλούν άλλες γυναίκες στα δωμάτιά τους, χωρίς να τις γνωρίζουν.

@mollyktadams shoots #dinahshore in this amazing photo essay

A photo posted by Autostraddle (@autostraddle) on

🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A photo posted by Molly Adams (@mollyktadams) on

Δημοφιλή