Θεοδωράκης: «Μετά την αποφυλάκιση Ρουπακιά, κάποιοι αποθρασύνθηκαν»

Θεοδωράκης: «Μετά την αποφυλάκιση Ρουπακιά, κάποιοι αποθρασύνθηκαν»
Sooc

Οξεία κριτική κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα της προσφυγικής κρίσης εξαπέλυσε ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Tα πράγματα πρέπει να γίνονται στον χρόνο που πρέπει», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση επέδειξε ολιγωρία με αποτέλεσμα να είναι ανύπαρκτη στην Ειδομένη και τα νησιά, από όπου πλέον αποχωρούν και όλες οι μεγάλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Αναφερόμενος στα πρόσφατα επεισόδια στη Χίο, αλλά και τη χθεσινή σύγκρουση Χρυσαυγιτών και Αριστεριστών στον Πειραιά ο επικεφαλής του Ποταμιού, είπε πως «οι μικροί εμφύλιοι πάντα γίνονται όταν μένουν οι ακραίοι».

«Από τη στιγμή που αποφυλακίστηκε ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του Φύσσα, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί», υπογράμμισε.

Ακόμα, αναφερόμενες στις επαφές του με αξιωματούχους της ΕΕ στις Βρυξέλλες, είπε πως η κυβέρνηση μετά τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου, έχει δημιουργήσει κλίμα καχυποψίας και πρόσθεσε ότι αναφορικά με το χρέος το ΔΝΤ αποτελεί «σύμμαχο» της χώρας καθώς ζητά την ελάφρυνσή του σε αντίθεση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που το αρνείται πεισματικά.

Δημοφιλή