ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/04/2016 10:35 EEST | Updated 10/04/2016 10:35 EEST

Ξέρουμε γιατί δεν δημοσιεύετε πια status updates στο Facebook

Carlos Garcia Rawlins / Reuters
Facebook CEO Mark Zuckerberg asks a question during the II CEO Summit of the Americas on the sidelines of the VII Summit of the Americas in Panama City April 10, 2015. REUTERS/Carlos Garcia Rawlins

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια προσπάθεια του Facebook να παρακινήσει τους χρήστες του να μοιραστούν ολοένα και περισσότερα status updates.

Από ερωτήσεις για τη μέρα μας, μέχρι και και προτροπές να μοιραστούμε στιγμές από την καθημερινότητά μας, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους χρήστες του ολοένα και πιο ενεργούς.

Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The Information, επειδή οι χρήστες έχουν ολοένα και περισσότερους φίλους στην σελίδα τους, με τους οποίους δεν θέλουν να μοιραστούν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες. Γι' αυτό τον λόγο καταφεύγουν σε άλλα, νέα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι το Snapchat.

Για να μας κρατήσει συνδεδεμένους, η ιστοσελίδα αναδημοσιεύει παλιές αναρτήσεις μας στο χρονολόγιό μας ή μας προτρέπει -μέσω ερωτήσεων- να μιλήσουμε για την ημέρα μας.