Βίντεο: Βρέφος βλέπει για πρώτη φορά τη μαμά του καθαρά

Βίντεο: Βρέφος βλέπει για πρώτη φορά τη μαμά του καθαρά
Imgur Prt Sc

Ο μικρός Λέοπολντ Ρεπόντ δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά όταν είδε τη μαμά του για πρώτη φορά καθαρά.

Το συγκινητικό βίντεο δείχνει των μόλις 4 μηνών Λέοπολντ, ο οποίος πάσχει από την σπάνια πάθηση oculocutaneous albinism, να φορά ειδικά γυαλιά για πρώτη φορά. Χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να συνηθίσει τη νέα βελτιωμένη όρασή του και σκάει ένα υπέροχο χαμόγελο. Για πρώτη φορά ο μικρούλης από την Ουάσινγκτον βλέπει τον κόσμο γύρω καθαρά και φαίνεται ότι του αρέσει.

Ο πατέρας κρατούσε την κάμερα και κατέγραψε αυτή τη συγκινητική στιγμή την οποία μοιράστηκε στο Facebook και κατευθείαν έγινε viral.

«Όταν ύψωσε το βλέμμα του τη δεύτερη φορά μπορεί να παρατηρήσει κανείς την έκφραση που παίρνει το πρόσωπό του όταν σε αναγνωρίζει, είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε δει στο παρελθόν»., είπε η μητέρα του Έριν στο ABC News. «Είναι ένα χαμογελαστό μωρό. Ωστόσο αυτό του το χαμόγελο ήταν τρομερά διαφορετικό».

Ένας στους 20.000 ανθρώπους παγκοσμίως πάσχει από oculocutaneous albinism το οποίο προσβάλλει το δέρμα, τα μάτια και τα μαλλιά.

Our son Leopold was recently diagnosed with a rare disorder called Oculocutaneous Albinism (OCA). This affects the coloring of his skin, hair, and eyes and leaves him with extremely impaired vision. But today he received his glasses....and can now see the world clearly for the very first time. #leopoldwilbur

Posted by David Reppond on Saturday, April 2, 2016

To άρθρο έχει μεταφραστεί από την αμερικανική έκδοση της HuffingtonPost

Δημοφιλή