Όχι, η Jennifer Lawrence δεν έχει ένα φυσιολογικό σώμα

Όχι, η Jennifer Lawrence δεν έχει ένα φυσιολογικό σώμα
Jennifer Lawrence, nominated for Best Actress for her role in
Adrees Latif / Reuters
Jennifer Lawrence, nominated for Best Actress for her role in

Πριν από μερικά χρόνια, ο κόσμος χωριζόταν σε αδύνατους και χοντρούς. Τα τελευταία χρόνια, περιοδικά, τηλεοράσεις και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας προωθούν τον όρο «γυναίκες με καμπύλες».

Η Jennifer Lawrence, όμως, δεν φαίνεται να συμφωνεί. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Harper's Bazaar πριν από μερικές μέρες μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι υπάρχουν άδικες προσδοκίες σχετικά με το γυναικείο σώμα, αλλά και με το πιο σώμα θεωρείται «φυσιολογικό», «αδύνατο» ή με «καμπύλες».

«Θα ήθελα να αρχίσουμε να έχουμε ένα νέο “φυσιολογικό” τύπο σώματος. Όλοι λένε: “λατρεύω που υπάρχει κάποιος με φυσιολογικό σώμα”! Και εγώ σκέφτομαι “δεν νιώθω ότι έχω φυσιολογικό σώμα”. Κάνω κάθε μέρα Pilates. Ναι μεν τρώω, αλλά γυμνάζομαι πολύ περισσότερο από όσο ένα μέσος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για εκείνη πρέπει να δοθεί έμφαση στο τι θεωρείται ως αδύνατο και τι ως φυσιολογικό.

«Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει το να είναι κάποιος λιπόσαρκος, που όταν έχει φυσιολογικό βάρος όλοι λένε: “Αχ, έχει καμπύλες”. Κάτι το οποίο είναι τρελό. Για εμένα το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να ανέβει η κλίμακα βάρους», λέει η Lawrence.

«Τουλάχιστον δεν νιώθω σαν να είμαι η πιο χοντρή» , προσέθεσε χαριτολογώντας.