Ο Benedict Cumberbatch είναι o «Doctor Strange» και αυτό είναι ένα trailer που δε θα χορταίνετε να βλέπετε

Ο Benedict Cumberbatch είναι o «Doctor Strange» και αυτό είναι ένα trailer που δε θα χορταίνετε να βλέπετε

Η εβδομάδα των φανταστικών νέων trailer συνεχίζεται, και αυτή τη φορά ο ενθουσιασμός είναι τριπλός.

Γιατί στο πρώτο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου «Doctor Strange» που μόλις κυκλοφόρησε, δεν βλέπουμε μόνο τον νέο σούπερ ήρωα της Marvel (ο οποίος αναμένεται να γίνει και ο αρχηγός των Avengers), δεν βλέπουμε μόνο την Tilda Swinton ως καραφλή, αλλόκοτη και πέρα από κάθε προσδοκία τρομερή «δασκάλα» του, αλλά βλέπουμε και τον Benedict Cumberbatch σε έναν ρόλο που ίσως ξεπεράσει σε δημοτικότητα και coolness αυτόν του Sherlock Holmes.

Στο καταπληκτικό trailer του Doctor Strange παίρνουμε μια πρώτη ιδέα για την ιστορία του Stephen Strange (Cumberbatch), ενός εγωιστή αλλά ταλαντούχου μεγαλοχειρούργου, ο οποίος νοιάζεται μόνο για τα χρήματα και αρνείται ακόμη και να αναλάβει ασθενείς σε ανάγκη αν δεν έχουν να του προσφέρουν την κατάλληλη αμοιβή. Όταν όμως σχεδόν διαλύσει τα χέρια του σε ένα τροχαίο, ο Strange θα γυρίσει όλο τον κόσμο για να βρει έναν τρόπο να γιατρευτεί, ξοδεύοντας ό,τι έχει και δεν έχει στην αναζήτηση αυτή -μαζί και τον εαυτό του. Μέχρι που κάποια στιγμή θα συναντήσει ένα παράξενο, αιθέριο πλάσμα με το όνομα «The Ancient One» (Swinton) και όλη του η ζωή θα αλλάξει για πάντα.

Στην ταινία παίζει επίσης ο Chiwetel Ejiofor στο ρόλο του Baron Mordo, ενός άλλου μαθητευόμενου της Swinton, ενώ ο Mads Mikkelsen έχει αναλάβει τον ρόλο του «κακού» της ιστορίας, για του οποίου την ταυτότητα ωστόσο ξέρουμε ελάχιστα πράγματα μέχρι στιγμής.

Ο «Doctor Strange» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου, μετά το «Captain America: Civil War» και αναμένεται να φέρει μια ριζική (και απαραίτητη πλέον) αλλαγή στο σύμπαν των υπέρ-ηρώων της Marvel και να το περάσει σε μια νέα εποχή.

Υ.Γ.: Όχι, δεν είστε οι μόνοι που σκεφτήκατε το Matrix και το Inception βλέποντας το trailer.

Δημοφιλή