ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/04/2016 06:44 EEST | Updated 14/04/2016 06:44 EEST

Ύβρεις και απειλές Πολάκη κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια ομιλίας σε κομματική εκδήλωση

Ύβρεις και ετεροχρονισμένες απειλές φαίνεται να εκτόξευσε προς ΜΜΕ και δημοσιογράφους ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης σε βίντεο από ομιλία του σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Ο κ.Πολάκης, εμφανίζεται να αναφέρεται σε περιστατικό που είχε συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο όταν σε συνέντευξη Τύπου του είχε έναν διαπληκτισμό με δημοσιογράφο αν και όπως δηλώνει τώρα...θα έπρεπε να τον είχε βάλει τρία μέτρα κάτω από τη γη. Επιτέθηκε όμως και σε τηλεοπτικούς σταθμούς που κατηγόρησε πως προέβαλαν επιλεκτικά σκηνές και δηλώσεις τους.

Σε αυτό το βίντεο ο κ.Πολάκης εμφανίζεται να λέει:

«Στη συνέντευξη...αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Ότι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό «λες πολιτικές μπαρούφες» πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα.

Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός.

Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτά προβάλλετε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε πως να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πως να τον επούμε».