ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/04/2016 08:35 EEST | Updated 14/04/2016 08:35 EEST

Ομολόγησε ότι έπνιξε την 4χρονη ανιψιά της η 45χρονη που έκοψε τις φλέβες της στα Μέγαρα

Eurokinissi

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα, η οποία έκοψε τις φλέβες της το μεσημέρι της Τετάρτης σε σπίτι στα Μέγαρα.

Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει μαζί της και έχουν πάρει την ομολογία της ότι εκείνη είναι που έπνιξε την 4χρονη ανιψιά της που βρέθηκε νεκρή ακριβώς δίπλα της στο ίδιο δωμάτιο του διαμερίσματος.

«Ναι. Εγώ το έκανα», ήταν τα μόνα λόγια που είχε στους άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν κόψει τις φλέβες της επιχείρησε να κόψει το λαιμό της με ψαλίδι χωρίς να τα καταφέρει.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από το σύζυγο της 45χρονης που ενημέρωνε ότι στο σπίτι της οδού Αγίου Στεφάνου βρήκε νεκρό το 4χρονο κοριτσάκι και τη γυναίκα του αιμόφυρτη.

Οι γονείς το παιδιού, οι οποίοι είναι τοξικομανείς, είχαν αφήσει το παιδί στο σπίτι για να το προσέχει η γιαγιά του. Εκείνη, ωστόσο, βγήκε για λίγο για να κάνει κάποιες δουλειές και έτσι άφησε το παιδί στη θεία του, η οποία λίγη ώρα μετά το έπνιξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βιολογικοί γονείς ήθελαν να πάρουν ξανά το κοριτσάκι υπό την επίβλεψή τους.

Η 4χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο παιδικό κρεβατάκι της. Σύμφωνα με στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ., το πιο πιθανό σενάριο είναι η 45χρονη να έπιασε το παιδί από το λαιμό μέχρι να πάψει να αναπνέει. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αττικής.