Η Stoiximan χορηγός στα Βίκος Street Relays

Η Stoiximan χορηγός στα Βίκος Street Relays
STOIXIMAN

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Βικος Street Relays στη Γλυφάδα, την Κυριακή 10 Απριλίου, όπου δρομείς όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος, πήραν την σκυτάλη και έτρεξαν με πάθος , προσφέροντας με την παρουσία τους στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Η εταιρία Stoiximan υποστήριξε με την χορηγία της τον πρωτοποριακό αυτό αγώνα που προήγαγε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις αξίες του αθλητισμού, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Ο αγώνας Βίκος Street Relays, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερα από 3.000 άτομα έτρεξαν, διασκέδασαν και προσέφεραν με την παρουσία τους στο Make-A-Wish. Αναμφίβολα, αυτή ήταν η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης, ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε και το μεγαλύτερο αγώνα σκυταλοδρομίας στα 3 χρόνια ύπαρξης της διοργάνωσης.

Αισθητή έκανε για ακόμα μία φορά την παρουσία της η Stoiximan Running Team, επιδεικνύοντας την αγάπη και το πάθος των μελών της για τον αθλητισμό και το τρέξιμο, συνεισφέροντας δυναμικά στο σκοπό του αγώνα. Η ομάδα που δημιουργήθηκε από την Stoiximan σημείωσε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, έπειτα από τις παρουσίες της στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών και τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας συνεχίζεται σε Καβάλα και Κοζάνη

Τη σκυτάλη για τα Βίκος Street Relays παίρνει η Βόρεια Ελλάδα και η Μακεδονία με τους αγώνες της Καβάλας και της Κοζάνης να ακολουθούν στις 24 Απριλίου και 22 Μαΐου αντιστοίχως. Οι συμμετέχοντες, πέρα από την διάθεση τους να τρέξουν, θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν με την παρουσία τους φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και να προβάλλουν τον αθλητισμό ως εναλλακτικό τρόπο ζωής και διασκέδασης.

Η Stoiximan Running Team θα είναι εκεί, σκοπεύοντας να τρέξει, να απολαύσει και να προσφέρει στον μεγάλο αυτό σκοπό. Αν και εσύ απολαμβάνεις το τρέξιμο και ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να τρέξουμε παρέα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την σελίδα μας στο Facebook και να ενημερώνεσαι για τις μελλοντικές μας δράσεις.

Δημοφιλή