Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τον άντρα που έκανε σεξ με ένα δελφίνι (ή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος «έρωτα»)

Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τον άντρα που έκανε σεξ με ένα δελφίνι (ή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος «έρωτα»)
Malcolm Brenner

Ο Malcolm Brenner είναι ένας Αμερικάνος δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ανθρώπινης μεταχείρισης των θαλάσσιων ζώων. Επίσης είναι γνωστός ως ο άνθρωπος που έκανε σεξ με ένα δελφίνι. Για την ακρίβεια, έκανε «έρωτα» με το δελφίνι «με τη συναίνεση του ζώου», όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Η σχέση του Brenner με την Dolly, όπως ήταν το όνομα του δελφινιού, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έφερε στο προσκήνιο τον όρο «zoophile», ο οποίος δεν μπορεί να μεταφραστεί επακριβώς στα ελληνικά καθώς ως «ζωόφιλο» χαρακτηρίζουμε κάποιον που αγαπά και νοιάζεται για τα ζώα, ενώ ο zoophile είναι αυτός που «τρέφει ερωτικά συναισθήματα και ένα ζώο που βλέπει ως σύντροφό του». Ο ίδιος ο Brenner τονίζει τη διαφορά των zoophiles από τους κτηνοβάτες, λέγοντας πως κτηνοβάτης είναι κάποιος που κάνει σεξ με ένα ζώο και μετά το εγκαταλείπει ενώ ο zoophile είναι αυτός που νοιάζεται για το ζώο και αναπτύσσει ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του.

Οι σκηνοθέτες Joey Daoud και Kareem Tabsch, γοητευμένοι (;) από την ιστορία του Brenner και της Dolly, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ βάζοντας τον ίδιο τον Brenner να αφηγηθεί τα γεγονότα όπως, υποτίθεται, τα βίωσε. Το «Dolphin Lover», όπως το ονόμασαν, έκανε πρεμιέρα πέρυσι στο Los Angeles Film Festival και κέρδισε τα δύο μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ, αυτό της κριτικής επιτροπής και αυτό του κοινού. Από τις 13 Απριλίου είναι διαθέσιμο στο YouTube.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Brenner εξομολογείται πως είχε καταλάβει την ιδιαιτερότητα των σεξουαλικών προτιμήσεων από μικρή ηλικία, όταν και είχε προσπαθήσει να «κάνει έρωτα» με το σκυλί της οικογένειας -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όταν όμως ξεκίνησε να εργάζεται στη Floridaland (ένα θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Φλόριντα που έχει κλείσει εδώ και χρόνια) γνώρισε την Dolly, ένα δελφίνι που, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, τον φλέρταρε με επιθετικό τρόπο και έδειχνε να θέλει να κάνει σεξ μαζί του, και ένιωσε πως υπάρχει ελπίδα για να δημιουργήσει την ερωτική σχέση που είχε ανάγκη.

Δείτε το 15λεπτο ντοκιμαντέρ παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.