Γκρίνια στη Ν.Δ για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ

Γκρίνια στη Ν.Δ για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ
Eurokinissi

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Σε δήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου, με τη συμμετοχή 1116 συνέδρων, προέβη ο πρόεδρος της οργάνωσης της Νεολαίας της Ν.Δ. Βασίλης Γεωργιάδης.

«Με την ολοκλήρωση του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμέριστη στήριξή του, αλλά και τους χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισες που συμμετείχαν τόσο στις προσυνεδριακές διαδικασίες, όσο βέβαια και στο Συνέδριο», αναφέρει στη γραπτή δήλωση του ο κ. Γεωργιάδης και προσθέτει: «Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω για όλους τους εθελοντές που σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την παράταξή μας, έκαναν τα πάντα με ανιδιοτέλεια και με ελάχιστα μέσα, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 10ο Συνέδριο.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου έγιναν συζητήσεις, τοποθετήσεις, αντιπαραθέσεις, όπως "αρμόζει" στην πλέον ζωντανή και ζωηρή πολιτική νεολαία της χώρας και θεωρώ πραγματικά μεγάλη τομή ότι το σώμα συμφώνησε στην τολμηρή απόφαση να μειώσει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από 180 σε 120. Στόχος μου είναι το όργανο αυτό να μην είναι ένα όργανο βολεμένων, αλλά να συνεδριάζει τακτικά και να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον της οργάνωσής μας.

Όσον αφορά όλους αυτούς που από χθες προσπαθούν να παρουσιάσουν μια "πλασματική" εικόνα για το Συνέδριο της οργάνωσής μας, τους απαντάμε πως όλοι μαζί, μια γροθιά, όχι μόνο δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους επιθέσεις, αλλά μας δυναμώνουν για να δώσουμε τη μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για να τον κάνουμε σύντομα Πρωθυπουργό της χώρας».

Τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας θα αναρτηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επίσημο site της ΟΝΝΕΔ, www.onned.gr».

"Φιάσκο" το 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, δεν έγιναν εκλογές, καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της Σάκης Ιωαννίδης που αποχώρησε

Δεν έγιναν εκλογές στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και η διαδικασία εξελίχθηκε σε «φιάσκο» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας. «Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή