Ειδησεις

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Πογέτ

Contra

Είναι οριστικό. Ο Γκουστάβο Πογέτ το έχει πάρει απόφαση και θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Η πλευρά του Ουρουγουανού συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τη Δευτέρα, ωστόσο ο Πογέτ δεν άκουσε αυτά που ήθελε και ουσιαστικά εκεί γράφτηκε ο επίλογος. Από την ΑΕΚ, πάντως, δεν θεωρούν το θέμα τελειωμένο, αφού η απόφαση της διοίκησης ήταν να μεταθέσει τις συζητήσεις για το καλοκαίρι. Ο Πογέτ, όμως, ρίχνει νωρίτερα τους τίτλους τέλους και ουσιαστικά κλείνει την πόρτα στους "κιτρινόμαυρους".

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ ακριβώς είναι και το σημείο που ενόχλησε τον 49χρονο τεχνικό, αφού ουσιαστικά δεν υπήρξε συμφωνία για μετάθεση της συζήτησης το καλοκαίρι όπως έβγαινε στα ρεπορτάζ μετά το ραντεβού με τον Μελισσανίδη.

Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε δήλωσε του Ουρουγουανού προπονητή, με την οποία ανακοίνωσε το τέλος:

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί".

ΠΗΓΗ: CONTRA