Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα 0-8

Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα 0-8
CONTRA

Τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και η κριτική που δέχθηκε είχαν ως αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να ξεσπάσει στην Λα Κορούνια, την οποία νίκησε με 8-0 στο "Ριαθόρ" με κορυφαίο τον Λουίς Σουάρες που σημείωσε 4 γκολ και έφτιαξε άλλα τρία.

Οι "μπλαουγκράνα" ξεκίνησαν... δαιμονισμένοι την αναμέτρηση, με τον Λουίς Σουάρες να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Στο 24' ο Ουρουγουανός "έγραψε" το 0-2 μετά από εξαιρετική πάσα του Λιονέλ Μέσι και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι. Στο 47' ο Ράκιτιτς διαμόρφωσε το 0-3 και έξι λεπτά αργότερα ο Σουάρες βρήκε δίχτυα ξανά για το 0-4.

Το σόου του 29χρονου όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού πέτυχε ακόμη ένα γκολ και μοίρασε άλλες δύο ασίστ. Στο 64' έκανε με χαρακτηριστική ευκολία τέσσερα τα προσωπικά τέρματά για να έρθει ο Μέσι στο 73 και με πλασέ να διαμορφώσει το 0-6. Το τελικό 0-8 διαμόρφωσαν στο 79' ο Μπάρτρα με υπέροχη κούρσα και τελείωμα και στο 81' ο Νεϊμάρ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λα Κορούνια: Μανού, Λάουρε, Σίντνεϊ, Ναβάρο (59' Φαΐρ), Χουανφράν, Μοσκέρα, Άλεξ, Μπόρχες (71' Γκουτιέρες), Κάνι (59' Καρτάμπια), Λούκας, Ριέρα.

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Άλμπα (71' Αντριάνο), Μπούσκετς (72' Ραφίνια), Ράκιτιτς, Ινιέστα (58' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΠΗΓΗ: CONTRA

Δημοφιλή