Kομπινεζόν, πλεξούδες και φουσκωτά ζώα: Να γιατί δεν θα καταλάβουμε ποτέ τις εμφανίσεις των σταρ στο Φεστιβάλ Coachella

Kομπινεζόν, πλεξούδες και φουσκωτά ζώα: Να γιατί δεν θα καταλάβουμε ποτέ τις εμφανίσεις των σταρ στο Φεστιβάλ Coachella
AOL

Όποιος νομίζει ότι το Coachella έχει να κάνει με τη μουσική είναι πολύ γελασμένος. Για τους celebrities του κόσμου τούτου, το διάσημο φεστιβάλ έχει να κάνει με τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη, τόσο σε έκταση, όσο και χρόνο, boho πασαρέλα.

Κοιτάξτε, δεν θα πούμε εμείς στον κόσμο τι να φορέσει και με ποιο τρόπο, πόσο μάλλον στην Emily Ratajkowski και την Kylie Jenner. Όταν όμως επιλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις σε ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι συνήθως είναι η άνεση. Τουλάχιστον αν έχεις πάει έστω και μια φορά στη ζωή σου σε μουσικό φεστιβάλ -και πιστεύουμε πως όλες οι διάσημες κυρίες που θα δείτε παρακάτω έχουν πάει σε κάμποσα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όταν τρέχεις μέσα στα γρασίδια και τους ήλιους μια ολόκληρη ημέρα και κοπανιέσαι με τη μουσική ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, το να φοράς αβυσσαλέο ντεκολτέ, μίνι φούστα, δεκάποντο τακούνι και μια καπελαδούρα στο κεφάλι, ε, άνετο δεν το λες.

Εκεί όμως που η δαντέλα συναντά το σορτσάκι, και η χρυσόσκονη την πλεξούδα, βρίσκονται όλοι οι celebrities που, με μότο τους το «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» μας έχουν διδάξει μερικά πολύ σοβαρά μαθήματα, περί μόδας, στιλ και υγιεινής.

Πλέξε τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου

rainbow braids 🌈

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Εάν έχεις κοντά μαλλιά, λυπάμαι. Υπάρχουν πάντα και τα extension.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάθεις μύκητες

Κοντό το σορτσάκι ή η φούστα και το γκαζόν βρώμικο. Γενικά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου σε σχέση με την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής σου.

Πρέπει να κυκλοφορείς με λουλούδια στα μαλλιά

✌️🌴💕☀️🌸 Fun @revolve Pool Party !!!#REVOLVEfestival #festivALE

A photo posted by @alessandraambrosio on

Εάν δεν έχεις κάνει ένα μικρό πέρασμα από ανθοκομική έκθεση, τότε δεν ανήκεις στο κοινό του Coachella. Αν πάλι, έχεις αλλεργία, υπάρχουν πάντα και τα αντισταμινικά.

Καλό είναι να έχεις μαζί σου έναν φουσκωτό ζώο

Can we take our new flamingo friends to the grounds #Coachella ? @funboylife @sarasampaio 💦

A photo posted by Constance Jablonski (@constancejablonski) on

Can I just chill here the rest of the day?! #poopedchella

A photo posted by Whitney Port (@whitneyeveport) on

Δεν έχει σημασία αν θα το βάλεις μέσα στο νερό. Το σημαντικό είναι να φωτογραφηθείς μαζί με το φουσκωτό ζωάκι σου, κατά προτίμηση κύκνο ή φλαμίνγκο.

Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να φορέσεις πάλι εκείνο το φόρεμα που είχες αγοράσει όταν πάντρεψες τους κολλητούς σου και έμεινε έκτοτε στην ντουλάπα

Τι κι αν δεν θα μπορείς να κουνηθείς; Τι κι αν γίνει κουρέλι από τη μέση και κάτω; Τόσο ωραίο φόρεμα, κρίμα είναι να μένει κρυμμένο.

Μπορείς να φορέσεις ό,τι θες, αρκεί να καλυφθείς με κουνουπιέρα

Φοβάστε πως το σορτσάκι και το τοπ που διαλέξατε, όσο άνετα κι αν είναι στην αρχή, θα σας δυσκολέψουν στην πορεία της βραδιάς; Πετάξτε από πάνω μια chic κουνουπιέρα στην ίδια απόχρωση και έχετε τρία σε ένα: κάλυψη του σώματος, προστασία από τα κουνούπια και μια κομψή ζακέτα αν πιάσει κρύο.

Το Coachella είναι ουσιαστικά σαν την 5ήμερη στο Λύκειο

Κοινώς, φοράς ό,τι πιο 'αβολο και κραυγαλέο που πιστεύεις πως θα τραβήξει την προσοχή του Αντρέα από το Γ2, μόνο και μόνο για να δεις μια φωτογραφία σου από εκείνη τη βραδιά που παρτάρατε στο πιο cult κλαμπ των Χανίων και να σκεφτείς «Σ' ευχαριστώ Θεέ μου, εφηβεία ήταν και πέρασε».

Ντύσου σαν να πηγαίνεις στα μπουζούκια, απλά στο λίγο πιο boho

Αυτό που λέγαμε στην εισαγωγή περί αβυσσαλέου ντεκολτέ και καυτού μίνι; Η Ashley Greene σκέφτηκε, κορμάρα έχω, να μη τη δείξω; Και ντύθηκε κάτι μεταξύ Καίτης Γαρμπή και Ποχακόντας. Και καλά έκανε δηλαδή η γυναίκα, τουλάχιστον είχε σεβαστές αναφορές.

Το φόρεμα-κομπινεζόν είναι καλή ιδέα μόνο αν είσαι η Courtney Love

Ή η Kate Moss. Ή η Alexa Chung. Ή τέλος πάντων κάποια που διαθέτει την απαραίτητη περσόνα για να υποστηρίξει ένα ρούχο που δεν κολακεύει 9 στις 10 φυσιολογικές γυναίκες. Αν, δε, σκέφτεσαι να το φορέσεις σε μουσικό φεστιβάλ, καλύτερα τυλίξου με ένα σεντόνι, είναι πιο ασφαλής επιλογή.