10 αρκετά παράξενες ιστορίες από τη ζωή του Prince

10 αρκετά παράξενες ιστορίες από τη ζωή του Prince
INGLEWOOD, CA - FEBRUARY 19: Prince performs live at the Fabulous Forum on February 19, 1985 in Inglewood, California. (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images)
INGLEWOOD, CA - FEBRUARY 19: Prince performs live at the Fabulous Forum on February 19, 1985 in Inglewood, California. (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images)
Michael Ochs Archives via Getty Images

Ο Prince γεννήθηκε πραγματικά πρίγκιπας, αφού οι γονείς του του έδωσαν αυτό το όνομα από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας του στην σκηνή, Prince Rogers.

Ο πατέρας του είχε πει χαρακτηριστικά: «Έδωσα στον γιο μου το όνομα Prince, επειδή ήθελα να κάνει όλα όσα ήθελα ήθελα να κάνω κι εγώ.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Prince έγινε ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της μουσικής. Μερικά πράγματα για τον Prince είναι γνωστά στο κοινό, όπως ότι κάποια στιγμή ήταν τόσο φτωχός που καθόταν έξω από τα McDonald's μόνο και μόνο για να μυρίζει το φαγητό, επειδή δεν είχε λεφτά για να αγοράσει φαγητό.

1. Ο Prince ήθελε να ελέγχει τα πάντα και να γίνεται το δικό του

Όταν, το 1993, άλλαξε το όνομά του σε «The Love Symbol», ανάγκασε την δισκογραφική του εταιρεία να στείλει μέσω δισκέτας το νέο του logo σε όλες τις διαφημιστικές εταιρείες ώστε να το χρησιμοποιήσουν σε όλες τους τις ιστορίες. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος.

2. Απέλυσε κάποιον επειδή τον κοίταξε στα μάτια

Ένας πρώην εργαζόμενος του Prince ανέφερε ότι κανένας από την ομάδα του δεν του επιτρεπόταν να τον κοιτάξει στα μάτια ή να του μιλήσει. «Τον είδα με τα μάτια μου να απολύει κάποιον επειδή τον κοίταξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

3. Είχε νοικιάσει το σπίτι ενός παίκτη NBA και έβαψε το συντριβάνι μοβ και έβαλε το σύμβολό του στην πύλη

Ο παίκτης του NBA, Carlos Boozer, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με αυτές τις αλλαγές, και πολλές ακόμα που είχε κάνει ο Prince στο σπίτι χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αλλά ηρέμησε όταν ο διάσημος τραγουδιστής του έγραψε μία επιταγή εκατομμυρίων.

4. Ο Prince θα έκανε ντουέτο με τον Michael Jackson στο τραγούδι «Bad», αλλά τελικά έκανε πίσω

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε αλλάξει γνωμή για το ντουέτο όταν έμαθε ότι ο πρώτος στίχος του τραγουδιού είναι «Your butt is mine» (ο κ*λ*ς σου είναι δικός μου) και ρώτησε τον Jackson σε ποιον πρόκειται να απευθύνει αυτόν τον στίχο γιατί δεν ήθελε με τίποτα να φαίνεται ότι το λέει σε εκείνον!

5. Ο Prince βρέθηκε για για πρώτη φορά στην σκηνή όταν ήταν μόλις 10 ετών

Ο πατριός του τον είχε πάει σε μία συναυλία του James Brown όταν ήταν μόλις 10 ετών και τον είχε ανεβάσει στην σκηνή για να χορέψει μαζί του, μέχρι που ο σωματοφύλακάς του τον κατέβασε κάτω. Αργότερα, όταν μεγάλωσε ο Prince βρέθηκε και πάλι στην σκηνή για μία μοναδική εμφάνιση με τον James Brown και τον Michael Jackson.

6. Δεν πίστευε στον χρόνο

Όπως είχε πει ο ίδιος: «Δεν πιστεύω στον χρόνο. Δεν μετράω. Όταν μετράς, γερνάς.»

7. Δεν άφηνε τους δημοσιογράφους να καταγράφουν τις συνεντεύξεις

«Πολλοί στο παρελθόν έχουν πουλήσει την φωνή μου», είχε πει παλαιότερα στη Billboard. Επιπλέον, δεν του άρεσε να κρατούν οι δημοσιογράφοι σημειώσεις.

8. Είχε να κλάψει από όταν ήταν παιδί

Όταν ήταν μικρός ο πατέρας του τον είχε διώξει από το σπίτι και ο Prince έκλαιγε για δύο ώρες μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και η τελευταία φορά που έκλαψε.

9. Είχε το δικό του κομμωτήριο

Σε συνέντευξη που έδωσε η πρώην γυναίκα του Mayte Garcia στη Daily Mail, είχε πει ότι ο τραγουδιστής φυσικά και είχε το δικό του ιδιωτικό κομμωτήριο και δεν επέτρεπε ούτε στην ίδια να το χρησιμοποιήσει.

10. Η γυναίκα του δεν μπορούσε να τον πάρει τηλέφωνο

Όπως είχε πει η πρώην γυναίκα του, «ακόμα κι όταν ήμασταν παντρεμένοι, έπρεπε να περιμένω να με πάρει εκείνος. Δεν έχω ιδέα γιατί.»

Δημοφιλή