Μήπως θέλετε ένα δέρμα τόνικ; Αυτό το τζιν υπόσχεται να σας διατηρήσει πάντα νέους

Μήπως θέλετε ένα δέρμα τόνικ; Αυτό το τζιν υπόσχεται να σας διατηρήσει πάντα νέους

Πόσοι από εσάς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μείνουν νέοι αλλά δεν αντέχουν στην ιδέα να μην ξαναπιουν ποτέ ούτε μία γουλιά αλκοόλ;

Μόλις κυκλοφόρησε ένα τζιν το οποίο υπόσχεται να σας απαλλάξει από αυτόν τον ''εφιάλτη'' αφού υπόσχεται να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι. Πρόκειται για το αντιγηραντικό τζιν με συστατικά τα οποία τονώνουν το δέρμα. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι παραγωγοί του. Έχει αποστραγγιστεί με καθαρό κολλαγόνο - δηλαδή εκείνη την ''κόλλα'' η οποία κρατά το δέρμα μας σφικτό και όσο τα χρόνια περνούν φθίνει στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες.

Το αντιγηραντικό τζιν περιέχει επίσης ένα μείγμα αντιοξειδωτικών και θρεπτικών βοτάνων για το δέρμα, όπως το πράσινο τσάι, τσουκνίδα κ.ά τα οποία όπως αναγράφεται στο μπουκάλι μειώνουν την κυτταρίτιδα και διορθώνουν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου στο δέρμα μας.

Το ποτό αυτό είναι μία δημιουργία των Warner Leisure Hotels σε συνεργασία με την Bompas & Parr. Πωλείται στις 34 λίρες σε 13 ξενοδοχειακές μονάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην ιστοσελίδα drinksupermarket.com.

*Το άρθρο αυτό έχει μεταφραστεί και αποδοθεί στα ελληνικά από τη βρετανική έκδοση της HuffPost

Δημοφιλή