12 ταξιδιωτικά πακέτα σε μισή τιμή για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι να κάνουν το Πάσχα

12 ταξιδιωτικά πακέτα σε μισή τιμή για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι να κάνουν το Πάσχα
ekdromigr

Το «Τι θα κάνετε το Πάσχα;» είναι η δεύτερη πιο ενοχλητική ερώτηση μετά το «Τι θα κάνετε το καλοκαίρι;», ενώ συναγωνίζεται δυνατά το «Τι θα κάνετε τα Χριστούγεννα;». Και οι τρεις αυτές ερωτήσεις γίνονται σχεδόν πάντα πολύ πιο νωρίς από την εκάστοτε χρονική περίοδο που όντως σκοπεύεις να κάνεις κάτι -μια μικρή εκδρομή, ας πούμε- ή και τίποτα. Ειδικά όταν δεν σκοπεύεις να κάνεις τίποτα, κυρίως λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων και οικονομικών δυσχερειών, αυτές οι ερωτήσεις γίνονται περίπου σαράντα πέντε φορές πιο εκνευριστικές. Το ξέρετε, το ξέρουμε, όλοι το έχουμε περάσει.

Εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας, ωστόσο, η ερώτηση «Έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε το Πάσχα;» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Πόσο μάλλον αν, με αυτά και με εκείνα, δεν έχεις ιδέα που μπορείς να πας το ανοιξιάτικο αυτό τριήμερο (τετραήμερο) και να πετύχεις την «ιερή τριπλέτα»:

  • να ξεφύγεις από την καθημερινότητα της πόλης
  • να περάσεις καλά σε ένα όμορφο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις
  • να μην γυρίσεις πίσω απένταρος

Γιατί όπως και να το κάνουμε, ωραίες οι εκδρομές, ωραία τα ταξίδια, ωραία τα road trips και τα πλοία και τα νησιά και τα resort και οι αποδράσεις, γενικότερα, σε μια εποχή όμως που οι περισσότεροι από εμάς μετράμε και το παραμικρό έξοδο και κάθε είδους παρέκκλιση από το προμελετημένο πρόγραμμα χρειάζεται προσεκτική οργάνωση, το να κλείσεις ένα ωραίο, άνετο τριήμερο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Για αυτό και συνήθως καταφεύγουμε στο «plan b», που είναι είτε οι παππούδες στο χωριό, είτε το εξοχικό των κολλητών, είτε, φυσικά, το να κάτσουμε στα αυγά μας (το πιάσατε ε).

Κάπου εδώ όμως θα σταματήσουμε με την απαισιοδοξία -τη βιώνουμε καθημερινά σε εθνικό επίπεδο ούτως ή άλλως, δε χρειαζόμαστε άλλη- και θα σας δώσουμε όχι μία, όχι δύο, αλλά δώδεκα (12) εναλλακτικές προτάσεις για το ερχόμενο τριήμερο (τετραήμερο) του Πάσχα. Η ακόλουθη λίστα περιέχει υπέροχα εκδρομικά πακέτα για κάθε είδος ταξιδιωτών -οικογένειες, ζευγάρια, παρέες, που πληρούν και τις τρεις βασικές προϋποθέσεις που λέγαμε παραπάνω: θα σας στείλουν σε πανέμορφες τοποθεσίες, θα σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις και όλα αυτά θα σας κοστίσουν μόλις τα μισά από όσα θα πληρώνατε υπό κανονικές συνθήκες. Γιατί όλοι αξίζουμε μια απόδραση που και που, όσο δύσκολη και αν είναι η περίοδος που ζούμε. Ή μάλλον, ειδικά τότε.

Για 2 άτομα:

80€ από 160€ (Έκπτωση 50%)

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στα Λουτρά Πόζαρ, σε δίκλινο δωμάτιο στο Morfeas Guest House. Παρέχεται early check in στις 10:00 και late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης ενώ αν έχετε παιδί ως 8 ετών η διαμονή του είναι δωρεάν.

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις, με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Παρέχεται early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

569€ από 1138€ (Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο. Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό Ερταστικό Γεύμα Ανήμερα του Πάσχα. Παρέχετε Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

Για 4 άτομα:

327€ από 654€ (Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε πλήρως εξοπλισμένη Villa η οποία περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Air Condition, Satellite TV, Internet access, Πιστολάκι για τα μαλλιά, Παιχνίδια για παιδιά κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας, Λίστα με διαθέσιμα DVD's & CD's, Χρηματοκιβώτιο, Σιδερώστρα και σίδερο. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

186€ από 372€

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 4 Άτομα στην Athos Family Suite. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

Για 6 άτομα:

499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 6 Άτομα με Παραδοσιακό Πρωινό σε Blu Villa με Θέα Θάλασσα. Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Πασχαλινό Τραπέζι. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

2 άτομα + 1 παιδί:

189€ από 380€ (Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο. Παρέχεται Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικός Μπουφές. Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης, ενώ διατίθεται ειδική προσφορά και για του Αγίου Πνεύματος.

299€ από 598€ (Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην θάλασσα. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 ενώ υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα κι ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό. Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

2 άτομα + 2 παιδιά:

479€ από 958€ (Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα και 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο. Προσφέρεται Πασχαλινό Εορταστικό Γεύμα. Ελεύθερη πρόσβαση στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Hamam, Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο. Για τα παιδιά υπάρχει καθημερινή απασχόληση και προβολή παιδικών ταινιών. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 και υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.

330€ από 660€ ( Έκπτωση 50%)

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα και 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο. Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική καθώς και ποτά όπως κρασί, ούζο και μπύρα δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης.