Μια ιερόδουλη εξηγεί γιατί προτιμά τις σχέσεις με γυναίκες

Μια ιερόδουλη εξηγεί γιατί προτιμά τις σχέσεις με γυναίκες
Cast member Anais Demoustier, with red painted nails, poses during a photocall for the film
Cast member Anais Demoustier, with red painted nails, poses during a photocall for the film
Benoit Tessier / Reuters

Τις εμπειρίες της ως εργαζόμενη στην βιομηχανία του σεξ περιγράφει η πρώην δημοσιογράφος Samantha X στην Daily Telegraph.

Η ίδια λέει ότι η εργασία της την έκανε να επιθυμεί περισσότερο τις γυναίκες, όπως ακριβώς το 87% των ιερόδουλων στη χώρα της*. Όπως γράφει στην εισαγωγή του άρθρου της, όσο περισσότερο γνωρίζει τους άνδρες, τόσο περισσότερο την έλκουν οι γυναίκες.

Η Samantha φιλοξενεί αυτό το διάστημα ένα ζευγάρι λεσβιών οι οποίες είναι σε σχέση εδώ και 12 χρόνια. «Ζηλεύω τη σχέση τους», εξηγεί. Και οι δύο γνωρίζουν τις «πολυπλοκότητες της γυναικείας φύσης», όπως αναφέρει, μοιράζονται τα ρούχα τους και πάνω από όλα τα συναισθήματά τους.

Ακόμα, η ίδια εξηγεί ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ως προς τον έλεγχο, ούτε κυριαρχούν τα στερεότυπα της γυναίκας νοικοκυράς και του άνδρα κουβαλητή. Όπως αναφέρει, δεν υπάρχει εγωισμός.

«Μην με παρεξηγήσετε, λατρεύω τη συντροφιά των ανδρών», εξηγεί.

«Όμως περνώντας ώρες και ώρες στα ξενοδοχεία μιλώντας μαζί τους και μπαίνοντας στο μυαλό τους, είναι ξεκάθαρο ότι είναι υπερβολικά απλά πλάσματα», αναφέρει, προσθέτοντας ότι «αφού πέρασα αρκετό καιρό με τους άνδρες, είναι η συντροφιά των γυναικών που ποθώ».

*Πρόκειται για ανεπιβεβαίωτο ποσοστό που αναφέρει η ίδια η Samantha στο άρθρο της.

Δημοφιλή