Κανένα ίχνος της 3χρονης Μαρίας παρά τις εκτεταμένες έρευνες. Η αγωνία των γονιών και οι συνθήκες εξαφάνισης

Κανένα ίχνος της 3χρονης Μαρίας παρά τις εκτεταμένες έρευνες. Η αγωνία των γονιών και οι συνθήκες εξαφάνισης
xamogelo tou paidiou

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 3χρονης Μαρίας που εξαφανίστηκε από τη μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά και αυτό παρά το γεγονός πως οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς διακοπή ενώ η φωτογραφία της μικρής, η οποία έχει συγκινήσει πολλούς συμπολίτες μας, βρίσκεται πλέον παντού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλεται από ΜΜΕ κλπ.

Σήμερα, Δευτέρα οι έρευνες συνεχίστηκαν τόσο στο σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά η μικρή αλλά δυστυχώς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε καμία πρόοδος παρά και την αρωγή από εκπαιδευμένα σκυλιά που προσπάθησαν να «πιάσουν» τη μυρωδιά της Μαρίας. Την ίδια στιγμή η μητέρα, μαζί με αστυνομικούς ερεύνησαν και το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό ενώ πήγαν και κάποιους καταυλισμούς Ρομά αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη.

Έρευνες αναμένεται να γίνουν και στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ειρήνης Πρίντεζη, η οικογένεια είχε πάει στη μάντρα αυτοκινήτων για να γιορτάσουν με φίλους την Κυριακή του Πάσχα. Η εξαφάνισή της διαπιστώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και ενώ λίγο νωρίτερα η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της. Άρχισαν να ψάχνουν στη μάντρα αυτοκινήτων αλλά δεν κατάφεραν να τη βρουν.

Η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1μ και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να κινδυνεύει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα.

Δημοφιλή