ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2016 14:59 EEST | Updated 06/05/2016 15:00 EEST

Αμετανόητος ο Τσίπρας λέει η ΝΔ,πανικόβλητο τον χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ

Eurokinissi

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Εγκώμιο για ασφαλιστικό - φορολογικό από τον Τσίπρα ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ τον χαρακτηρίζει αμετανόητο που προσποιείται ότι δεν είδε τίποτα από την καταστροφή που έφερε έως τώρα.

«Κάνει  αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση γιατί, πια, δεν μπορεί να κυβερνήσει.Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους.Έχει μείνει μόνος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Την ώρα που εξαιτίας της ανικανότητάς του επιβάλλει μέτρα 12 δισ ευρώ και βγάζει την Ελλάδα στους δρόμους, ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας.

 

Αμετανόητος, προσποιείται ότι δεν είδε τίποτα από την καταστροφή που έφερε έως τώρα.

 

Προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι σέρνει, και πάλι, τη χώρα στο σημείο μηδέν.

 

Με ψέματα και ύβρεις προσπαθεί να φανατίσει, να πολώσει και να διχάσει. 

 

Κάνει  αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση γιατί, πια, δεν μπορεί να κυβερνήσει.

 

Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους.

 

Έχει μείνει μόνος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε».

Για ομιλία ενός πανικόβλητου πολιτικού μπροστά στην καθολική λαϊκή κατακραυγή και στις αντιδράσεις για την καταστροφική πολιτική του κάνει λόγο η ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανερυθρίαστα ψέματα, πρόκληση απέναντι στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους αγρότες.

«Δυστυχώς τόσο με το ασφαλιστικό, όσο και με τα φορολογικά μέτρα που έρχονται, σκοτώνει ό, τι δημιουργικό υπάρχει στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Σε άλλο κόσμο, σε άλλη χώρα επιχείρησε  να μας πείσει ότι βρισκόμαστε ο κ. Τσίπρας με την σημερινή ομιλία του. Ομιλία ενός πανικόβλητου πολιτικού μπροστά στην καθολική λαϊκή κατακραυγή και στις αντιδράσεις για την καταστροφική πολιτική του.

Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό γιατί τον επιβαρύνει με 12,5 δις μέτρα, αλλά είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι ενώ περικόπτει 2 δισ ευρώ από τις συντάξεις, αυτές δήθεν δεν θα μειωθούν!

Ανερυθρίαστα ψέματα, πρόκληση απέναντι στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους αγρότες.

Δυστυχώς τόσο με το ασφαλιστικό, όσο και με τα φορολογικά μέτρα που έρχονται, «σκοτώνει» ό, τι δημιουργικό υπάρχει στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον.

Όσο για τις δηλώσεις του κ. Πιτέλα, του συνιστούμε να τις διαβάσει, όχι ότι μας ενδιαφέρει… αλλά μπας και καταλάβει ότι η προβοκάτσια του χρεοκόπησε.

Ο συγκυβερνήτης του ακροδεξιού Καμμένου και το φερέφωνο του εθνικολαϊκισμού του, έχει το θράσος να ψέγει  την Κεντροαριστερά γιατί υπερασπίζει τα λαϊκά συμφέροντα.

Και προφανώς εκείνος που πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ο ίδιος που αποτελεί σήμερα τον πιο πρόθυμο στις απαιτήσεις των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης.

Υ.Γ. Καλούμε τα ΜΜΕ που παρά την απεργία μετέδωσαν την ομιλία του κ. Τσίπρα, να μεταδώσουν ισότιμα και τις απαντήσεις των κομμάτων.

Διαφορετικά θα υπάρξει σοβαρό θέμα Δημοκρατίας στον τόπο».