ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2016 18:00 EEST | Updated 06/05/2016 18:00 EEST

Αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έγινε διάλογος μετά την ομιλία του Τσίπρα

Eurokinissi

Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη προκάλεσε η απόφαση να μην ακολουθήσει διάλογος, και τοποθετήσεις βουλευτών, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με στελέχη που ήταν παρόντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού ο Διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε την λήξη της συνεδρίασης με τον βουλευτή Δράμας και μέλος της ομάδας των "53+" να διαμαρτύρεται έντονα τονίζοντας πως πρέπει και οι βουλευτές να μιλήσουν και ότι πρέπει να συγκληθεί κανονικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα, "και να συζητηθούν τα μέτρα που περνά η κυβέρνηση".

"Τι θα γίνει, θα γίνει κανονική ΚΟ; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται" φέρεται να δήλωσε ο βουλευτής. 

Η απάντηση ήρθε από τον Κώστα Ζαχαριάδη, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπενθύμισε πως το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί δυο συσκέψεις παρουσία των κ. Κατρούγκαλου και Χουλιαράκη και ότι η σημερινή συνεδρίαση ήταν εξαρχής προγραμματισμένη για ενημέρωση του σώματος από τον πρωθυπουργό.

Ο Διευθυντής της ΚΟ συμπλήρωσε επίσης, πως στις 8 το βράδυ θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για τον καθορισμό των βουλευτών που θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

Εγκώμιο για ασφαλιστικό - φορολογικό από τον Τσίπρα ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ