ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/05/2016 09:21 EEST | Updated 09/05/2016 09:21 EEST

Νέο απαγορευτικό από Κοντονή για τον τελικό

Contra

Παρά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στις 15 Μαΐου, η διεξαγωγή της αναμέτρησης βρίσκεται ακόμα στον "αέρα". Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή έκανε λόγο για τουλάχιστον 10ημερη αναβολή της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως δεν βγαίνουν οι... μέρες.

Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν διεξαχθεί στις 15 του μήνα προκύπτει ζήτημα και με τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, αφού η ΕΠΟ έχει διάθεση να τραβήξει το σχοινί στα άκρα. Παρόλα αυτά, ο κ. Κοντονής, με δήλωσή του στην εφημερίδα "SportDay" επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός την προσεχή Κυριακή, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός στο πότε τελικά θα γίνει το ματς.

"Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφαση της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου".

Ενώ, σε ερώτηση για το πότε θα γίνει τελικά, απάντησε: "Θα δούμε. Δεν είναι ώρα τώρα. Δεν θα βγάζουμε κάθε μέρα ανακοινώσεις".

ΠΗΓΗ: CONTRA

Sponsored Post