Προσεγγίστε την με προσοχή: Η Bianca Brigitte Van Damme δέρνει καλύτερα από τον πατέρα της Jean Claude

Προσεγγίστε την με προσοχή: Η Bianca Brigitte Van Damme δέρνει καλύτερα από τον πατέρα της Jean Claude

Όσοι πλησιάζουν την κόρη του Jean-Claude Van Damme πρέπει να το σκεφτούν αρκετά καλά πριν της κάνουν κακό. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς που γνωρίζει πολεμικές τέχνες αλλά και η ίδια η κόρη.

Στα 25 της σήμερα η Bianca Van Varenberg (το κανονικό όνομα του πατέρα της), και γνωστή ως Bianca Bree είναι κόρη του Van Damme και της πρώην bodybuilder Gladys Portugues.

Ο μπαμπάς και σκηνοθέτης Jean-Claude είναι ένας από τους καλύτερους στις πολεμικές και όπως είναι φυσικό η νεαρή Bianca οδεύει στα χνάρια του.

"Δεν θέλω να είναι μια σκιά του πατέρα μου" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη Βρετανική Metro πριν λίγα χρόνια.

Η Bianca μίλησε πρόσφατα στη New York Post για την αγάπη της γύρω από τις πολεμικές τέχνες και δη τις πιο physical, δηλαδή το kick boxing και το fighting. "Θέλω να δείξω σε μικρά κορίτσια και αγόρια ότι μπορείς να είσαι σωματώδης και θηλυκή. Ότι μπορείς να κάνεις σταυροπόδι στο δείπνο και μετά να πλακώσεις κόσμο. Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου" εξηγεί με τόλμη η 25χρονη.

Η νεαρή η οποία ζει West Village της Νέας Υόρκης σε νεαρή ηλικία έκανε καλλιτεχνικό πατινάζ ωστόσο ένας τραυματισμός την έκανε να αναζητήσει άλλα μονοπάτια στην ηθοποιία σε ρόλους πολεμικών τεχνών. "Ξαφνικά έπρεπε να αναζητήσω κάτι καινούργιο" ανέφερε η ίδια που από το 2008 έχει παίξει σε πολλές ταινίες με τον πατέρα της τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός καταφέροντας να εδραιωθεί με το ξεχωριστό της πια όνομα στην βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Δημοφιλή