Το Audi A1 είναι εδώ και σκοπεύει να γίνει το πρώτο σας Audi

Το Audi A1 είναι εδώ και σκοπεύει να γίνει το πρώτο σας Audi

Το Audi A1 είναι εδώ και σκοπεύει να γίνει το πρώτο σας Audi!

Το “μικρό” της Audi κρύβει μια μεγάλη ιδέα. Με συμπαγή σχεδίαση και μένοντας Audi σε όλα του, το Α1 είναι εξοπλισμένο με κινητήρες τελευταίας γενιάς που εξοικονομούν αλλά και συναρπάζουν. Ένα αυτοκίνητο πόλης που θα σας ανοίξει την όρεξη για περισσότερα.

Για πολλά περισσότερα, αφού tο Α1 έρχεται με το πλήρες πακέτο εξοπλισμού Α1 Connect. Audi εξάλλου σημαίνει τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα; Ηχοσύστημα ΜΜΙ με έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών, προεγκαταστημένο σύστημα navigation Ready4Nav, Audi Music Interface, Sport δερμάτινο τιμόνι, Bluetooth και αισθητήρες φωτός και βροχής. Σχεδιασμένο για να γίνει κομμάτι ενός σύγχρονου τρόπου ζωής, το Audi Α1 προσφέρει ακόμα περισσότερη τεχνολογία και άνεση με όφελος έως 3.540€.

Έξυπνο και άξιο μέλος της οικογένειας, το Α1 χαρίζει την πλήρη οδηγική εμπειρία της Audi. Ειδικά τώρα που με τον εξοπλισμό Α1 Connect σε πιο προνομιακή τιμή από ποτέ, είναι η καλύτερη περίοδος για να το αποκτήσετε.

Για να μάθετε περισσότερα για το Audi Α1 μπορείτε να μπείτε στο a1myfirstaudi.gr/ όπου έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε live το δικό σας exclusive test drive με το… πρώτο σας Audi!