Η Emma Watson στα Panama Papers

Η Emma Watson στα Panama Papers
Cast member Emma Watson arrives for the premiere of the film
Cast member Emma Watson arrives for the premiere of the film
Lucas Jackson / Reuters

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη ίσως χρειαστεί να βρεθεί η 26χρονη ηθοποιός Emma Watson μετά την είδηση που αναφέρει ότι το όνομα της βρίσκεται στις λίστες των 200.000 ατόμων της βάσης δεδομένων της διαρροής των Panama Papers.

Η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (ICIJ) δημοσίευσε χθες το βράδυ έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που περιλαμβάνει πάνω από 200.000 στοιχεία με πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, τα καταπιστεύματα στα δίκτυα των υπεράκτιων εταιρειών, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Βρετανικός Independent.

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του Harry Potter φέρεται να έχει υπεράκτια εταιρεία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, με το πλήρες όνομα Emma Charlotte Duerre Watson.

Ο εκπρόσωπος της Watson επιβεβαίωσε πως η 26χρονη είχε δημιουργήσει μια υπεράκτια εταιρεία. Ωστόσο, είπε ότι δεν λαμβάνει φορολογικά ή νομισματικά πλεονεκτήματα από αυτή και πως τη χρησιμοποιεί για ιδιωτικούς σκοπούς προστασίας.

"Η Emma (όπως και πολλά άτομα υψηλού προφίλ) έχουν προχωρήσει σε σύσταση υπεράκτιας εταιρείας με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ανωνυμίας και την ασφάλειας της" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της.

Δημοφιλή