Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Trainspotting 2: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Trainspotting 2: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα, ειδικά για όσους από εμάς μεγάλωσαν με τη γνωστή, θρυλική τολμούμε να πούμε, αφίσα του «Trainspotting» στο δωμάτιό τους. Και αυτό γιατί σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Trainspotting 2».

Οι Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Ewen Bremmer και Kelly Macdonald επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της «άγριας» παρέας από το Εδιμβούργο -που όμως, πλέον, έχει μεγαλώσει- ο Danny Boyle παίρνει ξανά τη θέση του πίσω από την κάμερα και ο John Hodge, σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, επιμελείται για άλλη μια φορά το σενάριο, το οποίο έχει βασιστεί στο αντίστοιχο λογοτεχνικό sequel του Trainspotting, το «Porno» του Irvin Welsh.

Η Sony ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα του «Trainspotting 2» ξεκίνησαν στο Εδιμβούργο σήμερα το πρωί, ενώ συνόδευσε την ανακοίνωση με ένα teaser, το οποίο είναι ουσιαστικά σκηνές από την πρώτη ταινία του 1996 και αποκαλύπτει πως το πολυαναμενόμενο sequel θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, στις οποίες ο Ewen Bremmer αναβιώνει τον αγαπημένο «Spud» και δάκρυα χαράς κυλούν από τα μάτια μας.

Trainspotting 2

Δημοφιλή