Ανάγκασαν τη μετεωρολόγο να φορέσει ζακέτα γιατί οι τηλεθεατές παραπονέθηκαν για την εμφάνισή της

Την ώρα που η μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού KTLA 5 στο Λος Άντζελες, Liberté Chan, έλεγε τον καιρό έκανε την εμφάνισή του ένα χέρι που κρατούσε μία γκρι ζακέτα και την προέτρεπε να την φορέσει.

Η μετεωρολόγος αν και απόρησε με την κίνηση αυτή φόρεσε τη ζακέτα, αφού όπως της είπε ο άνθρωπος που της την έδωσε, ο σταθμός έχει λάβει αρκετά email σχετικά με τα ρούχα που φορούσε.

Το επίμαχο ρούχο της που φορούσε η Chan ήταν ένα απλό μαύρο φόρεμα που δύσκολά κανείς θα χαρακτήριζε ως αποκαλυπτικό. Παρ' ολ' αυτά, φαίνεται ότι πολλοί τηλεθεατές προσβλήθηκαν από την εμφάνισή της και έστειλαν σχετικά email που ζητούσαν να “ρίξει κάτι επάνω της”.

Μετά το τέλος του δελτίου, η Chan μαζί με έναν συνάδελφό της διάβασαν μερικά από τα email, τα οποία δεν ήταν και τόσο κολακευτικά. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι η εμφάνισή της δεν είναι κατάλληλη για δελτίο καιρού και μοιάζει σαν να μην γύρισε ποτέ σπίτι της από την χτεσινοβραδινή της έξοδο.

«Μπορούμε να μιλήσουμε για την απόδοσή μου στο δελτίο καιρού;», αναρωτήθηκε η Chan. Και μάλλον η απάντηση είναι ότι μάλλον ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι μία γυναίκα δεν πρέπει να κρίνεται για αυτά που φοράει στην δουλειά της- ένα καθόλου αποκαλυπτικό φόρεμα στη συγκεκριμένη περίπτωση- αλλά από το κατά πόσο κάνει καλά την δουλειά της.