Κάννες 2016, μέρα 8η: H Bella Hadid επισκίασε τους πάντες (και, όπως θα δείτε, δικαιολογημένα)

Κάννες 2016, μέρα 8η: H Bella Hadid επισκίασε τους πάντες (και, όπως θα δείτε, δικαιολογημένα)

Κοιτάξτε, θα είμαστε ειλικρινείς. Αυτό για το οποίο μιλούσαν όλοι (ή παραληρούσαν, αν θέλετε) κατά την όγδοη ημέρα του Φεστιβάλ Καννών δεν ήταν κάποια ταινία ή κάποια συγκλονιστική ερμηνεία, αλλά η εμφάνιση της Bella Hadid. Και αυτό γιατί το 19χρονο μοντέλο, αδερφή της Gigi Hadid και σύντροφος του The Weeknd, αποφάσισε να «βάλει φωτιά» στο κόκκινο χαλί και να δείξει σε όλο τον κόσμο πως είναι καθόλα έτοιμη για να κατακτήσει τις πασαρέλες. Και η αλήθεια είναι πως αν είχε βάλει κυριολεκτικά φωτιά στο κόκκινο χαλί, ίσως να είχε προκαλέσει λιγότερο σούσουρο.

Κατά τα λοιπά, η ταινία της ημέρας ήταν το «The Unknown Girl» («La Fille inconnue») των «δασκάλων του ευρωπαϊκού ρεαλισμού» και πολυβραβευμένων σκηνοθετών Jean-Pierre και Luc Dardenne, με πρωταγωνίστρια την Adele Haenel στο ρόλο μιας γιατρού την οποία στοιχειώνει ο θάνατος ενός πρόσφυγα άγνωστης ταυτότητας. Η ταινία πήρε, όπως ήταν αναμενόμενο, καλές κριτικές αλλά όπως είπαμε προηγουμένως, το βασικό θέμα της ημέρας ήταν η Bella.

Βέβαια, όσον αφορά στο κόκκινο χαλί, η Rosie Huntington-Whiteley, η Irina Shayk, η Laetitia Casta και η Alessandra Ambrosio κράτησαν ψηλά το λάβαρο των supermodels με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, η Vanessa Paradis πρόσθεσε το απαραίτητο γαλλικό class, η Eva Herzigova θα έκανε την Marilyn Monroe περήφανη και, φυσικά, η Helen Mirren απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι η πιο cool γυναίκα του ηλιακού μας συστήματος.

Αλλά και πάλι. Bella Hadid, κυρίες και κύριοι.

Cannes 2016, Day 8

Δημοφιλή