«Όλη η Ελλάδα Κοντά, Closer to Greece»: Ανακαλύψτε κάθε μήνα έναν διαφορετικό ελληνικό προορισμό

«Όλη η Ελλάδα Κοντά, Closer to Greece»: Ανακαλύψτε κάθε μήνα έναν διαφορετικό ελληνικό προορισμό
AEGEAN

«Εναλλακτικά» νησιά του Ανατολικού Αιγαίου; Κοσμοπολίτικα και ταυτόχρονα ανεξερεύνητα Δωδεκάνησα; Παραδεισένια Επτάνησα; Γραφικές Κυκλάδες; Ή μήπως προορισμοί της ηπειρωτικής Ελλάδας; Όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν θέλετε να ανακαλύψετε, η AEGEAN σας ταξιδεύει σε όλους τους προορισμούς, φέρνοντας «Όλη την Ελλάδα Κοντά».

Γνωρίζοντας… από πρώτο χέρι τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γωνιάς της Ελλάδας, μέσα από τη νέα πρωτοβουλία «Όλη η Ελλάδα Κοντά, Closer to Greece», η AEGEAN αφιερώνει κάθε μήνα σε έναν διαφορετικό προορισμό εσωτερικού. Με μία σειρά ενεργειών και σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και φορείς, τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air θα γεμίζουν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Τοπικά προϊόντα Λέσβου.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα Lounges καθώς και όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού θα προσφέρονται κάθε μήνα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. . Επιπλέον, στις πτήσεις εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Διακεκριμένη θέση, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος έχει αναλάβει τη δημιουργία μιας επιπλέον επιλογής μενού, βασισμένης στις εκάστοτε συνταγές κάθε προορισμού η οποία θα συνοδεύεται από τοπικό οίνο, επιλογής του συνεργάτη της εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη Μ.W. (Master of Wine).

Η πρωτοβουλία αυτή, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ισχυρή δέσμευση της AEGEAN για την στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών προς όφελος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.

Η ενέργεια έχει ήδη ξεκινήσει, με πρώτο προορισμό-πρωταγωνιστή τη Λέσβο.

Όλοι οι επιβάτες μέχρι και το τέλος Μαΐου, θα πάρουν μια αυθεντική γεύση του νησιού μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών, όπως ούζο Πλωμαρίου, λικέρ Castanelli, Κρασί Μεθυμναίος, λαδοτύρι, μαρμελάδες, κουλουράκια ούζου/γλυκάνισου, αλμυρά κουλουράκια, εργολάβοι, αμυγδαλωτά και ελιοπιτάκια. Επιπλέον η AEGEAN πραγματοποίησε τοπικά, κινηματογραφικά γυρίσματα και δημιούργησε αφιερωματικά videos, τα οποία προβάλλονται στις οθόνες των αεροσκαφών και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας, με στόχο όλο και περισσότεροι επιβάτες να «ταξιδέψουν» και να γνωρίσουν τη μαγευτική ομορφιά, τις νοστιμιές και τους φιλόξενους ανθρώπους του νησιού.

Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα κανάλια της AEGEAN και της Olympic Air και ενημερωθείτε για τους επόμενους προορισμούς που έρχονται, για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες από τις ομορφιές της χώρας μας.

#elladakonta

Πήγαινε στην αρχική σελίδα