BangFit: H εφαρμογή του PornHub που θα σας γυμνάσει μέσα από το σεξ

BangFit: H εφαρμογή του PornHub που θα σας γυμνάσει μέσα από το σεξ
youtube

Γυμναστική. Όλοι γνωρίζουν ότι κάνει καλό, αλλά λίγοι την κάνουν.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού υπάρχει μία νέα εφαρμογή, η οποία θα σας κάνει να βάλετε τα αθλητικά σας, να ιδρώσετε και να πείτε και «ευχαριστώ».

Δεν είναι κάποια νέα τάση που έρχεται από τα βάθη της Ανατολής, ούτε μία νέα μέθοδος που ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες. Για την ακρίβεια, βασίζεται στο πιο αρχέγονο και πρωτόγονο συναίσθημα όλων των ανθρώπων, το σεξ.

Η νέα εφαρμογή που λάνσαρε η γνωστή ιστοσελίδα, ερωτικού περιεχομένου, PornHub, ονομάζεται «BangFit» και σας υπόσχεται ότι θα βρείτε την φόρμα σας μέσα από το σεξ. «Sexercise», με λίγα λόγια.

Μέσα από ασκήσεις που συνδυάζονται με το σεξ, οι χρήστες μπορεί να αποκτήσουν μία νέα οπτική απέναντι στη σωματική άσκηση, ακόμα και να την αγαπήσουν. Οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν το κινητό τους τηλέφωνο με την εφαρμογή και να κρατάνε σκορ για την πρόοδό τους και τις θερμίδες που «καίνε» κάθε φορά.

Κάθε προπόνηση μπορεί να είναι ατομική, με δύο άτομο ή και παραπάνω.

Μπορεί να σας ακούγεται ανόητο, αλλά όπως ανέφερε η ιστοσελίδα, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια επιστημόνων..

«Το BangFit σχεδιάστηκε μετά από εκτενή έρευνα χιλιάδων μελετών και άρθρων σχετικά με τη σωματική άσκηση και το σεξ (sexercise), με τη συμβουλή ειδικών υγείας και σωματικής άσκησης και στοιχεία σχετικά με το ποιες είναι οι πιο διασκεδαστικές στάσεις στο σεξ», ανέφεραν οι εμπνευστές της εφαρμογής σε email που έστειλαν στην ιστοσελίδα Mashable.

Δημοφιλή