Έδιωξαν Καναδή από το γυμναστήριο λόγω του μεγέθους του στήθους της

Έδιωξαν Καναδή από το γυμναστήριο λόγω του μεγέθους του στήθους της

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η ιστορία της Jenna Vecchio, από την Ottawa του Καναδά η οποία δηλώνει «ταπεινωμένη» επειδή την έδιωξαν από το γυμναστήριο το οποίο επισκεπτόταν λόγω του μεγάλου στήθους της.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν η νεαρή επισκέφτηκε το γυμναστήριο «Movati» στο οποίο είχε πρόσφατα γίνει μέλος και άρχισε να προπονείται, φορώντας ένα εφαρμοστό μπλουζάκι. Όταν την είδαν οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου της είπαν ότι τα ρούχα που φορούσε έκαναν τους υπόλοιπους θαμώνες να νιώθουν άβολα.

Η νεαρή ένιωσε ταπεινωμένη και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα συνέβησαν, κάνοντας μια ανάρτηση στο facebook η οποία μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, αναφέρει δημοσίευμα της Independent.

Άμεση ήταν η απάντηση του γυμναστηρίου δια στόματος της υπεύθυνης Sean Whittal: «Στο Movati Athletic, θέλουμε καθημερινά να δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα όπου όλα τα μέλη μας να είναι καλοδεχούμενα, να νιώθουν άνετα και σε υγιεινό περιβάλλον. Ζητάμε από τα μέλη μας να σέβονται ο ένας τον άλλο κατά την διάρκεια των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων του κατάλληλου ρουχισμού, να μη χρησιμοποιούν ευρέως τα κινητά και να διατηρούν τους χώρους καθαρούς. Κάποια από τα μέλη μας παρατήρησαν, το περασμένο Σάββατο ότι η δεσποινίς Vecchio τους έκανε να νιώθουν άβολα γιατί ήταν ντυμένη με ρούχα που δεν εμπίπτουν στους δικούς μας κανονισμούς. Θα θέλαμε να μιλήσουμε με την δεσποινίδα Vecchio και να διερευνήσουμε το περιστατικό».

Δημοφιλή