ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/05/2016 10:11 EEST | Updated 20/05/2016 10:12 EEST

Εμπλοκή Θεοχάρη σε τακτοποίηση τριγωνικών συναλλαγών καταγγέλλει ο Αλεξιάδης

eurokinissi

Βαρύτατες καταγγελίες για το ρόλο του Χάρη Θεοχάρη στην υπόθεση τροπολογίας που φέρεται να τακτοποίησε τριγωνικές συναλλαγές την εποχή που ήταν Γραμματέας Εσόδων εκτόξευσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατηγορώντας τον ανεξάρτητο βουλευτή ότι μέσω αυτής διασφάλισε το πολιτικό του μέλλον.

Απαντώντας στις προσωπικές επιθέσεις του κ. Θεοχάρη εναντίον του ο κ. Αλεξιάδης κατηγόρησε τον ανεξάρτητο βουλευτή ότι με τις αναφορές του έδωσε εξετάσεις στο «νέο πολιτικό χώρο που θα στεγάσει την ανεξαρτησία του», παραπέμποντας στις έντονες φήμες που θέλουν τον βουλευτή να εντάσσεται στη ΝΔ.

Στη συνέχεια, όμως, προχώρησε σε σημαντικότερες καταγγελίες λέγοντας ότι με τροπολογία του Χάρη Θεοχάρη την περίοδο που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων «τακτοποιήθηκαν ζητήματα τριγωνικών συναλλαγών». «Όταν ασχολείσαι με τέτοιες τροπολογίες εξασφαλίζεις το μέλλον σου» διεμήνυσε στον κ. Θεοχάρη. Του καταλόγισε, επίσης, ότι με δικές του πρωτοβουλίες πραγματοποιήθηκαν δεκάδες απολύσεις προσωπικού και έκλεισαν υπηρεσίες.

Απαντώντας ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίμαχη τροπολογία και υποστήριξε ότι Γενικός Γραμματέας Εσόδων δεν ψηφίζει νομοσχέδια. «Ο Γενικός Γραμματέας δεν κάνει απολύσεις. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λέτε» είπε ο κ. Θεοχάρης στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών.

Sponsored Post