8 διαφορετικοί τρόποι για να μετατρέψετε ένα παγάκι σε «εργαλείο» ομορφιάς

Beautiful young woman applies the ice to face. Skin care concept. Isolated on white.
Beautiful young woman applies the ice to face. Skin care concept. Isolated on white.

Κυκλοφορούν εκεί έξω τόσα πολλά προϊόντα ομορφιάς που, πολλές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι καλά και ποια όχι. Τα περισσότερα, μάλιστα, είναι αρκετά ακριβά. Υπάρχει, όμως, και ένα «εργαλείο» ομορφιάς το οποίο δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και δεν είναι άλλο από το παγάκι.

Διαβάστε με ποιους τρόπους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γίνει σύμμαχος στην ομορφιά σας.

1. Για να συρρικνώσετε ένα σπυρί

Το κρύο από το παγάκι θα απομακρύνει τον ερεθισμό από το σπυράκι και θα το βοηθήσει να φύγει πιο γρήγορα.

2. Καλή κυκλοφορία

Το κρύο βοηθά την καλή κυκλοφορία και σφίγγει το δέρμα. Λίγα παγάκια στο πρόσωπό σας κάθε πρωί θα σας βοηθήσουν και να ξυπνήσετε, αλλά και να δείχνετε πιο λαμπερές.

3. «Σακούλες» κάτω από τα μάτια

Σύμφωνα με το ThriveMedSpa, ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεφορτωθεί κανείς τις σακούλες κάτω από τα μάτια είναι τα παγάκια.

4. Λάμψη στο δέρμα

Εάν θέλετε μία άμεση δόση λάμψης, μπορείτε να πάρετε ένα παγάκι και να το τρίψετε λίγο στο πρόσωπό σας, μόλις βγείτε από το ντους. Με αυτό τον τρόπο κλείνουν οι πόροι και το δέρμα σας αποκτά λάμψη.

5. Αφαίρεση χωρίς πόνο

Θέλετε να βγάλετε τα φρύδια σας, αλλά φοβάστε ότι θα πονέσετε; Αφήστε ένα παγάκι πάνω για λίγη ώρα μέχρι να μουδιάσει και βγάλτε τα φρύδια σας χωρίς πόνο.

6. Εφαρμογή make up

Εφόσον ο πάγος κλείνει τους πόρους είναι η τέλεια λύση πριν βάλετε τη βάση για το μακιγιάζ σας.

7. Βοηθούν να στεγνώσουν τα νύχια

Τα νύχια σας θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα αν τα βάλετε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Αφήστε τα μέσα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφήστε τα λίγο να στεγνώσουν.

8. Μασάζ

Έπειτα από μία δύσκολη και κουραστική μέρα, ζητήστε από τον/την σύντροφό σας να σας τρίψει την πλάτη με μερικά παγάκια ώστε να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα και να χαλαρώσουν οι μυς ώστε να χαλαρώσετε.