ΒΟΜΒΑ: Αυτή είναι η πρόταση της Παρί στη Ρεάλ για το Ρονάλντο

ΒΟΜΒΑ: Αυτή είναι η πρόταση της Παρί στη Ρεάλ για το Ρονάλντο
Contra.gr

Το φλερτ της Παρί με τον Ρονάλντο είναι γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον όμως αρχίζει να αποκτά υπόσταση καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Πριν μερικές ημέρες, η γαλλική "Le Parisien" είχε αποκαλύψει πως οι άνθρωποι της Παρί είχαν συναντηθεί με τον μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες και είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Τότε δεν είχαν αποκαλυφθεί όμως τα ακριβή ποσά που είχαν προτείνει οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου. Τις απορίες ήρθε να λύσει η ιταλική "Gazzetta dello Sport"! Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των Ιταλών, η Παρί πρότεινε στον Μέντες κάτι εξωπραγματικό.

Ένα ποσό που θα φτάνει τα 120.000.000 ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της η Ρεάλ Μαδρίτης και 30.000.000 ευρώ το χρόνο αμοιβή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όπως φαινεται λοιπόν είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, από τη στιγμή μάλιστα που αποχωρεί και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Οι Γάλλοι θέλουν τον Ρονάλντο για να γίνει ο νέος ηγέτης, το νέο σύμβολο της ομάδας και της πόλης του Παρισιού. Σίγουρα αυτό αποτελεί δέλεαρ για τον Πορτογάλο.

O CR7 διανύει φέτος την έβδομη σεζόν του στη Μαδρίτη και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ για τη Ρεάλ. Μόνο τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 51 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ διεκδικεί μία ακόμη κούπα του Champions League. Εάν καταφέρει και την πάρει δεν θα μπορέσει να ζητήσει καλύτερο φινάλε για να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους.

Στο ιταλικό δημοσίευμα επίσης, αναφέρεται πως μετά και τη φυγή του "Ίμπρα", ο Καβάνι θα αναλάβει το ρόλο του κλασσικού φορ, ενώ οι Παριζιάνοι γλυκοκοιτάζουν και την περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Νάπολι, ο οποίος έχει ρήτρα 94.000.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δημοφιλή