Η σπάνια χαρά του να βλέπεις πως φτιάχνεται ένα ρολόι

Η σπάνια χαρά του να βλέπεις πως φτιάχνεται ένα ρολόι
Pilot

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι έδωσαν το «παρών» σε ένα πρωτότυπο διήμερο watchmaking class, που διοργάνωσε η IWC Schaffhausen, με αφορμή το λανσάρισμα των νέων ρολογιών Pilot.

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των Media μυήθηκαν στον κόσμο της ωρολογοποιίας και υπό την καθοδήγηση έμπειρου ωρολογοποιού από το Schaffhausen, έμαθαν πώς να κατασκευάζουν την «καρδιά» ενός ρολογιού, το μηχανισμό του! Με τη χρήση των σωστών εργαλείων, αλλά και με απόλυτη συγκέντρωση και υπομονή, οι καλεσμένοι αποσυναρμολόγησαν το μηχανισμό ενός ρολογιού και τον συναρμολόγησαν ξανά σε εξαιρετική λεπτομέρεια, βιώνοντας έστω και για λίγο την εμπειρία του επαγγέλματος του ωρολογοποιού!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν, επίσης, την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σειρά ρολογιών Pilot, που προσφέρει μια ευρεία, ισορροπημένη γκάμα ρολογιών, από το Big Pilot’s Heritage Watch έως το κομψό Mark XVIII και το εκλεπτυσμένο Pilot’s Watch Automatic 36. Στο καινούριο Timezoner Chronograph απαιτείται μια απλή και μόνο κίνηση για να αλλάξει κάποιος τη ζώνη ώρας, ενώ οι αποκλειστικές και συναισθηματικές συλλογές “Antoine de Saint Exupéry” και “Le Petit Prince” αποτελούν ακόμα μια πηγή απόλαυσης για πολλούς συλλέκτες αυτό το χρόνο.