«Άγρια δολοφονία, ενδεχομένως και βιασμό» με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

«Άγρια δολοφονία, ενδεχομένως και βιασμό» με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.
Eurokinissi

Άγρια δολοφονία πριν από την οποία μπορεί να υπήρξε βιασμός «βλέπουν» οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση του εγκλήματος με θύμα την 69χρονη συνταξιούχο Ελευθερία Αγραφιώτου.

Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου 2016 και η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε κλιμακοστάσιο κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Χατζηαντωνίου στο Μαρούσι.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η 69χρονη βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Ακριβώς δίπλα της εντοπίστηκαν τα παπούτσια της και η τσάντα που περιείχε την ταυτότητά της. Αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι το θύμα ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια ενδεχομένως έπεσε θύμα βιασμού.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε από υπάλληλο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο σημείο, ο οποίος καθώς πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του αντιλήφθηκε περίεργες οσμές και ειδοποίησε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός της χθεσινής σύλληψης 30χρονου επίδοξου βιαστή στην ίδια περιοχή αναγκάζει τις Αρχές να ερευνήσουν και το σενάριο να πρόκειται για το δράστη της δολοφονίας. Το κατά πόσο αυτό ισχύει θα αποδειχτεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου θα αναζητηθεί αν ταυτίζεται το γενετικό υλικό του 30χρονου με αυτό που βρέθηκε πάνω στα ρούχα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Δημοφιλή