Δεν ταυτοποιείται το DNA του 30χρονου επίδοξου βιαστή στο Μαρούσι με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Δεν ταυτοποιείται το DNA του 30χρονου επίδοξου βιαστή στο Μαρούσι με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου
Eurokinissi

Τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Πρόκειται για την εξέταση DNA και συγκεκριμένα την προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσο το DNA του δολοφόνου ταυτοποιείται με το DNA του 30χρονου Έλληνα που συνελήφθη για απόπειρες βιασμού γυναικών στο Μαρούσι. Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι δεν προκύπτει ταυτοποίηση του DNA, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται το σενάριο ο 30χρονος να συνδέεται με το έγκλημα.

Σύμφωνα όμως με αστυνομικές πηγές, οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξακολουθούν να ερευνούν το σενάριο αυτό, καθώς τα αποτελέσματα δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις με απόλυτη βεβαιότητα λόγω του γεγονότος ότι το πτώμα βρέθηκε με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο χώρο του εγκλήματος αποτύπωμα από το παπούτσι του δράστη και για τον λόγο αυτό έχουν συλλέξει από την κατοικία του 30χρονου ένα παπούτσι για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θεωρείται πλέον πολύ πιθανό το άτομο που δολοφόνησε και ενδεχομένως βίασε την Ελευθερία Αγραφιώτου να είναι άγνωστο και να κυκλοφορεί ελεύθερο.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στην εξέλιξη των ερευνών το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το πτώμα έγκαιρα παρά το γεγονός ότι είχαν λάβει πληροφόρηση ότι στο σημείο εκείνο βρισκόταν το αυτοκίνητο της εξαφανισθείσας 69χρονης.

Δημοφιλή