Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο φερόμενος επίδοξος βιαστής του Αμαρουσίου

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο φερόμενος επίδοξος βιαστής του Αμαρουσίου
Eurokinissi

Tη Δευτέρα θα μεταφερθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή ο 30χρονος κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι, καθώς ζήτησε νέα προθεσμία για την απολογία του.

Ο 30χρονος, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατά συρροή απόπειρα βιασμού και παράνομη οπλοφορία, οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 10 το πρωί, ενώπιον του 27ου τακτικού Ανακριτή για την απολογία του. Ωστόσο, ο συνήγορος του ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό περισσότερο χρόνο, ώστε ο εντολέας του να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που θα δώσει για όσα του καταλογίζονται.

Έτσι ο κατηγορούμενος θα επανέλθει στα δικαστήρια της Ευελπίδων τη Δευτέρα το πρωί.

Ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από θύματα του, ενώ συνελήφθη την Τετάρτη όταν γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε, σε περιοχή πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, άρχισε να φωνάζει κινητοποιώντας περαστικούς και κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο ομάδα ΔΙΑΣ που τον ακινητοποίησε ενώ προσπαθούσε να φύγει.

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στα δικαστήρια σήμερα, Παρασκευή, ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή