Ο πιο ξεκαρδιστικός διάλογος πατέρα-κόρης ever! Ρωσίδα πιτσιρίκα ανακοινώνει πως φεύγει για Αφρική...

Ο πιο ξεκαρδιστικός διάλογος πατέρα-κόρης ever! Ρωσίδα πιτσιρίκα ανακοινώνει πως φεύγει για Αφρική...

To όνομα της μικρής είναι Ντανιέλα και στο βίντεο που θα δείτε και έχει πλέον εκατομμύρια views, λογομαχεί πραγματικά επάξια με την πατέρα της στον οποίο δηλώνει: «Αυτό ήταν μπαμπά...Φεύγω!». Γιατί; Γιατί όπως εξηγεί δεν δεν αντέχει πλέον την διαρκώς επικριτική συμπεριφορά των γονιών της. Που αποφάσισε να πάει; «Στην Αφρική. Εκεί που τα παιδάκια πεινάνε και πεθαίνουν...Θα πάω και εγώ για να πεθάνω!» (όλα αυτά εν μέσω δακρύων που κυλούν στο πρόσωπό της όσο εκείνη διακριτικά τα σκουπίζει με ένα χαρτομάντιλο).

Όσο ο διάλογος με τον πατέρα της συνεχίζεται, η Ντανιέλα που δεν είναι πάνω από 4-5 ετών, ενώ φοράει ένα μοβ δαντελένιο φορεματάκι ψάχνει στην ντουλάπα για ένα ζεστό παντελόνι – που δεν μπορεί καν να βάλει μόνη της- και δακρυσμένη ετοιμάζει τα πράγματά της για την μακρινή Ήπειρο στην οποία όπως δηλώνει- μετά την άρνηση τους πατέρα της να την συνοδέψει- θα την πάει το...ταξί. Μάλιστα μαζί της θα πάρει, μετά από προτροπή του μπαμπά της, και ένα μαγιό «γιατί εκεί έχει και ζέστη» αλλά όπως θλιμμένα δηλώνει η ίδια μάλλον θα κάνει μπάνιο σε κάποια λίμνη που μπορεί να την φάνε οι κροκόδειλοι.

Ο διάλογος της μικρής ρωσίδας Ντανιέλα με τον πατέρα της είναι πραγματικά απίστευτος και σίγουρα σε πολλούς μπαμπάδες θα θυμίσει όλες εκείνες τις φορές που μια λογομαχία με τις κόρες του αποδείχθηκε...πολύ μεγαλύτερη πρόκληση απ' ότι νόμιζαν.

Όπως υποστηρίζουν με γονείς της Ντανιέλα, το συγκεκριμένο βίντεο δεν επρόκειτο να αναρτηθεί στο YouTube αλλά το λάθος της γιαγιάς της μικρής να το μοιραστεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την έφερε και στις οθόνες μας. Περιττό βέβαια να πούμε πως το βίντεο με την μικρή πρωταγωνίστρια έκανε τεράστιο...γκελ στο ιντερνετ και φυσικά το είδε και ο πρέσβης της Σιέρα Λεόνε ο οποίος και κάλεσε την μικρή να τον επισκεφθεί και να της εκφράσει τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον γαι τα παιδιά της Αφρικής που υποσιτίζονται.

Δημοφιλή