Ψάχνετε ανθοδέσμη για το γάμο σας; Αφήστε τα ανθοπωλεία και πιάστε τα τατουατζίδικα

Ψάχνετε ανθοδέσμη για το γάμο σας; Αφήστε τα ανθοπωλεία και πιάστε τα τατουατζίδικα

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο να κρατάς μια ανθοδέσμη, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι πραγματικά σαν νύφη έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως, όμως, συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα που απαρτίζουν ένα γάμο, έτσι και η ανθοδέσμη καταλήγει στο τέλος της βραδιάς μαραμένη και πεταμένη σε κάποια γωνιά.

Οι νύφες που θα δείτε παρακάτω, ανακάλυψαν έναν τρόπο για να διατηρήσουν τις νυφικές ανθοδέσμες τους φρέσκες, όμορφες και αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου: τις έκαναν τατουάζ και τις «χτύπησαν» πάνω σε κάποιο σημείο του σώματός τους.

Μια υπέροχη ιδέα για δύο λόγους: α) είναι ένας πρωτότυπος και πλέον ιδιαίτερος τρόπος για να τιμήσεις το γάμο σου και να διατηρήσεις ένα κομμάτι από αυτή την ξεχωριστή ημέρα πάνω σου και β) αν κάτι πάει στραβά και χωρίσεις (γιατί άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν αυτά), θα σου μείνει ένα πανέμορφο, λουλουδένιο τατουάζ που μπορεί να σημαίνει χίλια δυο πράγματα, και όχι ένα αντρικό όνομα μέσα σε καρδούλα που θα αναγκαστείς να αφαιρέσεις.

Δείτε μερικά από τα πιο όμορφα τατουάζ-γαμήλιες ανθοδέσμες παρακάτω και, γιατί όχι, πάρτε ιδέες για το δικό σας.

Wedding Bouquet Tattoos

#weddingbouquettattoo by Lynda (@lyndapinktattoos) #botanicalillustrations #flowertattoos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pink Tattoos Malaysia (@pinktattoos) στις

A matching set of tattoos done by @willself based on the client's wedding bouquets! #luckysnoho #northamptonma #flowertattoo #bouquet #weddingtattoo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lucky's Tattoo and Piercing (@luckysnoho) στις

So I did a thing last night... #tattoo #ink #newestaddition #love #obsessed #weddingtattoo #mybouquet #weddingsong

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kati Jensen 💑 (@kathrine.alice.lee) στις

Erin wanted a tattoo inspired by her beautiful dried flower wedding bouquet and here's what we came up with :) a little warped because of the stance. Thanks again Erin! 😊 #stigmatattoobar

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katy @ Stigma Tattoo Bar (@katytattoos) στις