On air αμφισβήτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εκπομπή της ΕΡΤ1

On air αμφισβήτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εκπομπή της ΕΡΤ1

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αναφορές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της εκπομπής Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1 οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Λάμπη Ταγματάρχη.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά αναφέροντας μια συνομιλία του με τον κ.Ταγματάρχη ο οποίος, όπως υποστηρίζει σχολίασε πως ο ίδιος και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Δάρρας είναι πολλοί «σοβαροί» το πρωί. Μετά την αναφορά αυτή, κυρίως ο κ.Δαράκης περνά στην επίθεση κάνοντας σχόλια για τον διευθύνοντα ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο και να κάνει και εκπομπή κατ' εξαίρεση...», έθεσε θέμα για το ποιος έδωσε έγκριση για την εκπομπή λέγοντας μάλιστα πως «κάποιοι στο ΔΣ τα χουν κάνει πλακάκια» ενώ υποστήριξε ότι ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια. Ο δε κ. Δάρρας να σημειώνει πως κανονικά η εκπομπή του θα πρέπει να κοπεί κα.

Ο κ.Δαράκης συνέχισε σχολιάζοντας ειρωνικά τις γνώσεις του κ.Ταγματάρχη σχετικά με την κλασική μουσική και την όπερα- που αφορά η εκπομπή- με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για «πνεύμα αυταρχισμού» το οποίο και κατήγγειλε. Αμφισβήτησε δε τις επιλογές του κ.Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ "πχ για τον Στάλιν" τα οποία όπως εκτίμησε τα χρησιμοποιεί για να εξιλεωθεί.

Προς το τέλος δε του βίντεο αναρωτιούνται εάν τους παρακολουθεί ο κ.Ταγματάρχης για να καταλήξουν πως «δεν ξυπνάει νωρίς» αλλά και να αναρωτηθούν εάν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή.

Τελικά ο κ. Ταγματάρχης εμφανίστηκε την Παρασκευή (3/6) στην εκπομπή των δημοσιογράφων και αν και συνεχίστηκε η αντιπαράθεση, τελικά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν προσυνεννοημένα, για να διαφημιστεί η νέα εκπομπή του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, με τον Λεωνίδα Καβάκο. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια πρωτότυπη μέθοδο, εύστοχη ή άστοχη θα το κρίνετε εσείς...

Δημοφιλή